29.4.2013

Kisa Pojasta alkaa

Ensi viikolla se alkaa: Kuusitoista maata kohtaa toisensa jääkiekon MM-kisoissa, jotka pelataan Helsingissä ja Tukholmassa.

Sokos Hotels on Suomen jääkiekkoliiton yhteistyökumppani

Alkulohkot käynnistyvät perjantaina 3.5. Helsingissä ja Tukholmassa. Ensimmäisen illan otteluista televisioidaan Suomi–Saksa-ottelu MTV3-kanavalla.

Molempien kisakaupunkien alkulohkoissa puolivälieräpaikoista kamppailee kahdeksan joukkuetta. Helsingissä ottavat mittaa toisistaan Itävalta, Latvia,
Ranska, Saksa, Suomi, Slovakia, USA ja Venäjä, kun taas Tukholmassa selvittävät paremmuuttaan Kanada, Norja, Ruotsi, Slovenia, Sveitsi, Tanska, Tshekki ja Valko-Venäjä.

Molempien lohkojen neljä parasta joukkuetta ottelee toisiaan vastaan puolivälierissä, jotka pelataan torstaina 16.5. Välierät pelataan 18.5.

MTV3 näyttää kaikki Suomen pelit sekä molemmat välieräottelut.

Kisat huipentuvat sunnuntaina 19.5. Tukholmassa pelattaviin pronssi- ja finaaliotteluihin, joita voi seurata MTV3-kanavalla.

Täydellinen MM-kisojen otteluohjelma kanavineen löytyy Leijonien sivuilta

Jääkiekon maailmanmestaruuskisoja voi seurata myös seuraavissa Arinan ravintoloissa: Sport it! (Oulu), Amarillo (Oulu ja Rovaniemi), Fransmanni (Oulu ja Rovaniemi) sekä Uitto Pub (Rovaniemi)

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Amarillo
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Amarillo toimipaikkoja:
Frans & les Femmes
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Frans & les Femmes toimipaikkoja:
Muut pubit ja baarit
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Muut pubit ja baarit toimipaikkoja:
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Jääkiekko, Vapaa-aika