4.9.2013
25 kommenttia

Kehtaako tätä edes kysyä - Miten talletan rahaa S-Pankin tililleni?

Muut keskustelevat vilkkaasti pankkiasioista ja itse olet nolosti täysin pihalla. Ettei vastaisuudessa kävisi yhtä köpelösti, voit kasvattaa tietojasi S-kanavan uudessa Kehtaako tätä edes kysyä –juttusarjassa. Kysymme pankkialan ammattilaisilta puolestasi. Vastaajina toimivat S-Pankin asiantuntijat.

Mitä sinä haluaisit kysyä pankkiasioista? Voit jättää oman kysymyksesi tämän linkin kautta. Kysymyksiin vastataan tällä palstalla.

Miten talletan rahaa S-Pankin tililleni? Mitä pitää olla mukana? Maksaako se? Mikä on vähimmäissumma?

Käteistä voi tallettaa maksutta omalle S-Tilille S-ryhmän toimipaikkojen kassoilla ja S-Pankin asiakaspalvelupisteissä. Myös käteisen nostaminen on mahdollista.

Kassalla käteistä tallettaessasi tarvitset mukaan talletettavan summan lisäksi voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen sekä S-Tiliin liitetyn S-Etukortti Visa Debit -korttisi.

Käteistä rahaa voi tallettaa omalle S-Tilille myös S-Pankin asiakaspalvelupisteissä (Prismoissa, useimmissa Sokoksissa sekä valikoiduissa S-marketeissa). Asiakaspalvelupisteissä rahaa tallettaessasi tarvitset mukaan talletettavan summan lisäksi vain voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen.

Vähimmäissummaa ei talletuksille ole, joten rahaa voi tulla tallettamaan aina, kun sille on tarvetta. Talletuksen jälkeen summa on heti käytettävissä omalta S-Tililtä.

 

Vastaajana S-Asiakaspalvelun palveluneuvoja Jana Rosenfeld.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki toimipaikkoja:
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Asiakaspalvelu, Asiointi, Raha