16.7.2013

Kasvishovi - läheisyys maistuu

Oululainen Kasvishovi Oy on Pohjois-Suomessa toimiva tuoretuotteiden jalostaja ja tukkuliike. Kasvishoville lähiruoka on sydämenasia.

  • Oulun Prismoissa lähiruoka on nostettu esille näyttävään hyllynpäätyyn.

Kasvishoville lähiruoka tarkoittaa Pohjois-Suomessa kasvatettua tai jalostettua ruokaa. Yrityksessä on tehty päämäärätietoisesti töitä lähiruoan eteen jo vuodesta 2008, ja lähes kaikki raaka-aineet tulevat Arinan alueelta.

Kasvishovin tunnetuin tuote on valkosipulipikkelssi, jota myydään kaikissa Arinan kaupoissa. Tuotevalikoimaan kuuluu myös herkullisia tuoresalaatteja, joiden lyhyt tilaus-toimitusrytmi takaa niiden tuoreuden. Valikoimaa kehitetään koko ajan ja uutuuksia tulee säännöllisesti kauppojen hyllyille.

Asiakkaiden toiveet ja lähiruoka-ajattelu ohjaavat toimintaa

– Meidän on lunastettava lupauksemme jokaisen asiakkaan kohdalla ja jokaisella ostokerralla. Ihmisten mielissä olemme niin hyvä alan toimija, kuin jokaisen viimeisin ostokokemus meistä on. Kun asiakas voi hyvin, mekin voimme hyvin, tuotanto- ja tuotekehityspäällikkö Jarkko Manninen kertoo.

Reilu vuosi sitten Osuuskauppa Arina ja Kasvishovi aloittivat Lähiruoka -hyllynpääty konseptin Oulun Prismoissa.  

– Pientuottajien tuotteet erilaistuvat massatuotteista ja siten niiden keskihintakin on korkeampi, mutta takaan, että rahalle saa vastinetta ja läheisyys maistuu, toimitusjohtaja Tuukka Puhakka lupaa hymyssä suin.

Lähiruokakonseptia kehitetään muun muassa asiakaspalautteiden perusteella. Mikä on sinun suosikkisi Kasvishovin tuotteista?

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Lähiruoka, Tavarantoimittaja