9.9.2019

Kannustajat-äänestys lähestyy - tutustu hakijoihin

Osuuskauppa Arina jakaa vuonna 2019 Kannustajat-tukea yhteensä 100 000 €. Arinan omistajat pääsevät vaikuttamaan siihen, kenelle syksyn tukipotti 50 000 € jaetaan.

Kannustajat-tukea syksylle 2019 on hakenut 55 yhteisöä, joista valitaan 20 tuen saajaksi.

Äänestyskutsu lähetetään syyskuun aikana sähköpostitse kaikille Arinan omistajille, jotka ovat lisänneet asiakastietoihinsa sähköpostiosoitteen viimeistään 6.9.19.
 

Tässä voit tutustua hakijoihin ennakkoon:

Ahmat ry
Tuella mahdollistetaan pojille ja tytöille matalampaa kynnystä harrastaa ja liikkua jääkiekon parissa.

Ajax-Sarkkiranta ry
Tuen käyttökohde on pienten lasten toiminta ja perheliikunta, eli jalkapallokoulumme ja perhefutis. Tuki kohdennetaan jalkapallokoulun ja perheliikunnan välineistöön ja ohjaukseen sekä tiloihin.

Arctic Cheer All-Star ry
Harjoitushallin olosuhteiden parantaminen.

Dance Sport Club DSC Oulu ry
Kohdennamme tuen kaudelle 2019-2020 perustetuille uusille lasten ja nuorten kilpatanssiryhmille sekä kilpailu-uransa jo aloittaneille lapsi- ja junioripareille.

FC Santa Claus Napapiiri ry
Harrasteliiga on meillä pitkään toiminut jalkapallon harrastamisen muoto, jossa pelailemaan pääsevät yläasteikäiset ja sitä vanhemmat alle 18-vuotiaat nuoret, jotka eivät halua pelata jalkapalloa kilpailumielessä.

FC Villan Pojat OTP
Tyttöjen ja poikien jalkapallotapahtumat, joissa taustoiltaan erilaiset lapset ja nuoret kohtaavat ja näkevät miten FC Villan Poikien maahanmuuttajataustaiset ja kantasuomalaiset pelaajat tekevät yhteistyötä niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Hanhikiven Kiertäjät ry / Pyhäjoki
Tuki ohjataan lippukunnan eri ryhmien partioilloissa tarvittavien tarvikkeiden, sekä yhteisesti tarvittavien isompien varusteiden huoltoon ja uusien hankintaan (teltat, retkikeittimet). Näitä varusteita käytetään partioilloissa, sekä retkillä ja leireillä.

Haukiputaan Pallo ry.
Tuki käytetään HauPan junioripelaajien parhaaksi mm. valmennukseen ja sen edelleen kehittämiseen, tavoitteena saada jokaiseen joukkueeseen suositusten mukainen valmennus.

Hope ry Oulu
Haluamme mahdollistaa mahdollisimman monelle lapselle ihanan joulun. Siksi haemme avustusta joulun järjestämiseen eli lasten joululahjoihin ja perheen jouluruoka apuun. Myös lasten pikkujoulujen järjestämiseen sekä erilaisiin elämyksiin.

Iin Urheilijat ry
Välinehankintoihin, matalankynnyksen harrastustoiminnan tukemiseen.

Ivalon Palloseura ry
Valmennuskoulutus uusille toimijoille ja leiritoiminnan järjestäminen heti v.2020 kauden alussa kaikille harrastajille.

Karungin Kataja ry
Seuran salibandypelaajat ovat aina unelmoineet salibandykaukalosta. Kyyteihin ja turnausmaksuihin olisi myös rahalle käyttöä.

Kellon Työväen Urheilijat ry, Voimistelujaosto
Voisimme hankkia ryhmien käyttöön uusia välineitä ja avustaa seura- ja harjoitteluasujen hankinnassa. Käyttäisimme Kannustajat-tukea myös voimistelijoiden kilpailumatkojen kuluihin, esim. maksamalla kisareissujen bussikuljetuksia.

Kemin Lämärit Cheerleading
Tuella avustamme harrastajien kisamatkojen kustannuksia ja uuden Cheer-maton hankintaa. Harrastajien vanhemmat maksavat kuukausimaksun lisäksi vaatehankinnat ja kisamatkat. Raha-avustus tulisi tarpeen, jotta kustannukset pysyisivät kohtuudessa.

Keminmaan Naisvoimistelijat ry
Lasten ja nuorten voimistelutoiminnan tukemiseen: voimistelutapahtumien osallistumiskustannusten pienentäminen (lasten ryhmät) ja ohjaajien kouluttaminen (nuoret ohjaajat).

Kempeleen Lentopallo ry
Tuki käytetään salivuoromaksuihin ja välttämättömiin varustehankintoihin.

Kempeleen Naisvoimistelijat ry
Tuki tullaan käyttämään lasten ja nuorten liikunnan laadun ja turvallisuuden takaamiseen kouluttamalla ja palkkaamalla osaavia ohjaajia. Haluamme tukea seuran nuoria harrastajia palkkaamalla myös heitä apuohjaajiksi.

Kiimingin Urheilijat ry
Kannustavaa ja elämyksellistä liikuntaa turvallisesti sekä laadukkaasti.

Kolarin Kontio
Tuki käytetään junioritoiminnan kustannuksiin, kuten esim. turnausmatkoihin. Tuen avulla pystymme pitämään lasten harrastuskustannukset pieninä.

Koyama ry
Koyama haluaa mahdollistaa taustasta riippumatta kaikille lapsille ja nuorille kokemuksia kasvaa ja kehittyä kamppailun parissa ja päästä oman ryhmänsä kanssa vuosittain urheilumatkalle.

Lapin Martat ry
Ohjattu harrastustoiminta alle 16-vuotiaille. Teemoina ruoanvalmistukseen liittyvät perustaidot, ruokahävikin vähentäminen, kierrätys, kestävä arki sekä pohjoinen lähiruoka. Kannustamme kokkaamaan kotonakin!

Lapin sudet ry
Asuminen näin pohjoisessa luo varsinkin lentopallossa haasteet pelimatkoille. Lyhimmät matkat ovat yhteensuuntaan 160 km ja pisimmillään mennään tuhannen kilometrin päähän. Matkakustannuksiin pääasiassa tarvitsisimme tukea.

Lumijoen Lumiukot ry
Tuki käytetään hallimaksuihin, liikuntavälineiden ja palkintojen hankintaan sekä uusien ohjaajien koulutukseen.

Lumijoen Martat ry
Hankkisimme kunnan liikuntahallille uudet voimistelu-/alastulopatjat lasten ja nuorten käyttöön.

Meri-Lapin Taitoluistelijat ry
Lasten ja nuorten taitoluistelumahdollisuuksien parantaminen.

Muhoksen Jääklubi ry
Tämän kauden tärkein asia olisi saada mahdollisimman paljon lapsia jäälle matalallakin kynnyksellä.

Napapiirin Palloketut ry
Tuki tullaan käyttämään valmennuksen kehittämiseen. Uusia valmentajia tulee joka vuosi ja vanhatkin haluavat kehittyä. Valmentajien koulutus ja mentorointi on tärkeä osa seuran kehittymistä.

Napapiirin Pesis-Team ry
Napapiirin Pesis-Team on lyhyessä ajassa kasvattanut harrastajamääräänsä n. 90 pelaajasta 150 pelaajaan. Pesiskoulut Rovaniemellä ja Ranualla tarvitsevat koulutettuja valmentajia. Valmennusrahasto on tarpeen kasvavalle erikoisseuralle.

Oulun Floorball Club ry
Tuki ohjattaisiin seurassa vapaaehtoisina lapsia ja nuoria liikuttavien ohjaajien kouluttamiseen. Vapaaehtoiset mahdollistavat seurassamme 500 lapsen liikuntaharrastamisen, joten panostaminen ohjaajiin on panostamista tulevaisuuteen!

Oulun harrastefutis ry
Tuki osoitetaan suoraan pelaajia varten, jotta harrastusmaksut pysyvät edelleen pienenä.

Oulun Lippo Juniorit ry
Kannustajat-tuella hankimme talvikaudelle kaikille seuran joukkueille yhteisiä harjoitusvälineitä.

Oulun Luistinseura ry
Seuran junioritoiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen seuran eri lajeissa. Nuorempien lasten valmennus ja ohjaus kaipaa esimerkiksi lisäpanostusta.

Oulun Miekkailuseura ry
Seuramme haluaa mahdollistaa lasten ja nuorten laadukkaan harrastamisen kohtuullisilla harjoitusmaksuilla. Oulun Miekkailuseura haluaa lisätä näkyvyyttä ja saada sitä myöten uusia lapsia ja nuoria lajin pariin.

Oulun Naisvoimistelijat ry
Kilpa-aerobicaajilta puuttuu lajin vaatima joustoparketti, jolla saadaan kevennettyä vaativan lajin tuomaa rasitusta ja tällä on iso vaikutus rasitusvammojen ennaltaehkäisyssä.

Oulun Pyrintö ry
Oulun Pyrintö tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolisen mahdollisuuden harrastaa liikuntaa!

Oulun Voimisteluseura
Lasten ja nuorten elämykselliset tapahtuma-/kisamatkat, leirit, testit, apuohjaajatoiminta sekä nuoria osallistava Nuvo-toiminta.

Ounasvaaran Hiihtoseura ry
Hiihto ja ah: Leiritykseen, ohjautoimintaan sekä tilavuokriin. Mäki/yh: Mäkikoululaisten turvallisuutta parantaviin harrastusvälineisiin, kuten kaatumisessa avautuviin sidejärjestelmiin, suksiin, monoihin ja kypäröihin. Suunnitus: Leimausleirille.

Pohjan Koitto
Tuen avulla mahdollisimman moni seuran juniori pääsisi osallistumaan kahteen isoimpaan junioreiden kilpailutapahtumaan - hallikaudella Tampereelle TJIG:hen ja kesällä Lappeenrantaan YAG:hen.

Pohjan Tytöt ja Sissit ry.
Tukisumma käytetään koko lippukuntaa koskettaviin tapahtumiin, joihin osallistuvat eri ikäryhmissä alle 17-vuotiaat partiolaiset. Tukisumma mahdollistaisi leirien, retkien ja kisamatkojen osallistumismaksujen pitämisen maltillisena.

Pohjois-Pohjanmaan Partiosäätiö sr
Partiotoiminnan tukemiseen Pohjois-Pohjanmaan alueella myöntämällä avustuksia esim. lippukunnille, partiopiirille ja partiopiirin koulutuksiin osallistuville sekä leiristipendirahastoon vähävaraisille lapsille ja nuorille.

Pohjois-Suomen autismin kirjo ry
Haetulla tuella on tarkoitus tarjota jäsenistölle eli autismikirjon lapsille ja heidän perheilleen uimahallin tarjoamia palveluja, kuten uinti,- kuntosali- ja sulkapallovuoroja, mahdollisimman laajasti (myös Oulun ulkopuolelle).

Pudasjärven Urheilijat ry
Järjestämme seuran yhteisen leirin nuorille, osallistujat voivat kokeilla eri lajeja. Tarkoituksena on järjestää kahden päivän elämysleiri Pikku-Syötteellä seuran nuorille.

Ranuan Peura ry
Varat menevät kokonaisuudessaan kerhotoimintojen kehittämiseen, ohjaajien kouluttamiseen sekä siihen, että kaikki lapset/nuoret voivat osallistua toimintaan.

Rovaniemen Palloseura ry
Tuki kohdistetaan suoraan lyhentämättömänä lasten ja nuorten monipuolisen harrastustoiminnan toteuttamiseen ja sen kehittämiseen.

Siepakat ry
Kansainvälistymiseen, nuorten yhteisöllisyyden tukemiseen, luovuuteen, tanssin sekä musiikin iloon.

Snowboard and freestyle Oulu
Haluaisimme maksaaa valmentajillemme palkkiota sekä tukea laskijoitamme leiritys- ja kilpailukuluissa.

Studio Korppikela ry
Kastellin Monitoimitalon tilojen vuokraaminen Kummacon-tapahtumalle 23.-24.5.2020.

Team Rynkeby - God Morgon Oulu
Team Rynkeby - God Morgon Suomen joukkueiden 70 %:a kerätyistä varoista lahjoitetaan Aamu Säätiölle lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehittämiseen ja 30 %:a Sylva ry:lle syöpäsairaiden lasten, nuorten ja heidän perheiden psykososiaaliseen tukemiseen.

Telemark Team ry
Tuki ohjataan lasten ja nuorten matalankynnyksenleirin järjestämiseen ensi kesäksi. Tanssi kuuluu kaikille! "Yhdessä olemme enemmän."

Terva-ajot ry
Haemme 2000 euroa vuoden 2020 Tour de Kids`hin; Mitalit on pääasiallinen kohde ja lisäksi erilaiset oheisjutut, esimerkkeinä poniratsastus tai rekiajelu.

Tunturi-Kiekko ry
Tunturi-Kiekko ry tarjoaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden harrastaa jääkiekkoa asiantuntevassa ohjauksessa. Kannustajat-tuki mahdollistaa kohtuulliset harrastuskustannukset ja erilaisten tapahtumien järjestämisen lapsille ja nuorille.

Vihannin 4H-yhdistys ry
Kannustajat-tuki käytettäisiin lapsille ja nuorille suunnatun monipuolisen harrastustoiminnan järjestämiseen. Järjestämme lapsille ja nuorille erilaisia kerhoja, kursseja ja koulutuksia.

Virpiniemi Golf Club ry
Harrastus- ja harjoittelupaikkojen kulujen hoitoon ja varusteiden hankintaan.

Voimistelu- ja urheiluseura Kempeleen Pyrintö ry
Käytämme tuen uimaopettajien ja -valmentajien koulutukseen, sillä haluamme tarjota lapsille korkeatasoista uintiopetusta ja -valmennusta. Tuella hankitaan myös uimakouluissa käytettäviä vesileluja ja muita uintitarvikkeita.

Voimistelu- ja urheiluseura Yli-Iin Naseva ry
Käytämme mahdollisesti saamaamme tukea 6-11-vuotiaiden lasten liikuntakerhojen ohjaajien palkkioihin ja  kerho-ohjaajien koulutukseen.

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Kannustajat