1.8.2014

Johan on kekkerit!

Huovisen Leipomo on kymmenessä vuodessa kasvanut tärkeäksi pohjoissuomalaiseksi leipomotoimijaksi. Leipomolle tärkeintä on hyvä maku, joka syntyy vain hyvillä raaka-aineilla.

  • Nykyisin myös Kyllisen seuraava polvi on leipomolla töissä. Kuvassa Niko Kyllinen (oik.), Eveliina Kyllinen ja Eveliinan kihlattu Niko Määttä.

  • Huovisen Leipomon laajaan valikoimaan kuuluvat myös kesäiset marjaviinerit.

Yrittäjäpariskunta Pirjo ja Timo Kyllisen ura leipomoyrittäjänä alkoi vuonna 1993 ostetun Puolangan Leipomon myötä. Nopealla aikavälillä leipomoiden ja myymälöiden määrä on kasvanut neljään.

‒ Myymälöiden kautta myydään reilu kolmasosa tuotteista, ja osa toimitetaan alueen kauppoihin Arinan omistajien saataville, kertoo leipomon toimitusjohtaja Pirjo Kyllinen.

Herkut arkeen ja juhlaan

Huovisen Leipomon tuotevalikoima on kasvanut uusien leipomoiden myötä, ja tällä hetkellä listoilla on kaikkiaan noin kahdeksansataa tuotetta.

‒ Erityisen suurta kasvu on ollut erilaisissa suolaisissa tuotteissa, kuten voileipäkakuissa, salaateissa ja wrapeissa, Kyllinen kuvailee valikoiman laajentumista. Hän kertoo tuoteperheeseen kuuluvan myös gluteenittomia tuotteita.

‒ Remontoimme Huovisen Leipomosta gluteenittoman leipomon, sillä aikaisemmin jouduimme ostamaan gluteenittomia tuotteita ulkopuolelta.

Omistajan lähileipää ja leivonnaisia

Arinan kauppapaikoissa on laaja valikoima Huovisen Leipomon tuotteita, joista jokaisen on helppo löytää oma suosikkinsa. Leipomusten laadun takaavat paikallisuus, hyvät raaka-aineet, herkulliset reseptit ja asiantuntemus.

‒ Tuotteet ovat aitoa omistajan lähiruokaa, Kyllinen tiivistää.

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Arina, Erityisruokavalio, Leipomo, Lähiruoka, Ruoka