12.6.2019

Heinäkuussa hemmotellaan ja humutaan

Heinäkuussa lomailevat myös aikuiset, ja kaupunkihotellin suojiin on helppo palata illan hämärtyessä.

 • Original Sokos Hotel Arina Oulu kesä loma

  Pyöräile mun kans auringonlaskuun!

 • qstock oulu sokos hotels

  Festarihuumaa Qstockin rantalavalla

 • hotellit oulu sokos hotels

  Mallihuone Terva

 • kahvila oulu sokos hotels

  Tähtitornin kahvilasta saa ihanaa ruusulimonadia

 • Ilmakitaran MM-kisat Rotuaarilla 23.8.2019

 • Suppaillen Torinrannasta Mustasalmeen

 • Golffia Virpiniemen viheriöllä

 • Seiskakerroksen sviitin parvekkeelta.

 • Alexandra -laiva lähtee Torinrannasta

"Sun jäätelösuukkos, se kasteli mua. 
Mua järkytti kieles, en vielä tuntenut sua. 
Silloin aurinko nauroi kai rakastuville. 

Toinen rähjäinen ressu, toinen vähän kai dille..."

Tule viettämään elämäsi jäätelökesää pohjoisen kauniiseen pääkaupunkiin. Me Original Sokos Hotel Arinassa haluamme onnellistaa lomalaisia, ja keräsimmekin vinkkejä lomapäivien viettoon Oulussa. 

 1. Varaa hemmotteluhuone Luoto vain teille kahdelle. Luoto on saanut inspiraationsa uniikista Hailuoto –saaresta Oulun edustalla, ja sen suojissa voi aistia tuulahduksia saaristolaisromantiikasta. Huoneessa odottaa kuohuviiniä ja kesäherkkuja, ja ammeen reunalta löytyy ylellisiä kylpytuotteita hemmotteluhetkeä varten.
 2. Oulun seudun oppaiden järjestämät kaupunkikierrokset vedetään rennolla otteella. Ruusuja ja romantiikkaa Hupisaarilla tai jännitystä kaipaavalle Kummituksia ja kummallisia kohtaloita ovat uusi tapa tutustua tähän kiehtovaan kaupunkiin. Kurkkaa nämä ja muut kierrokset täältä 
 3. Hailuoto  Ison lautan kannella, tuulen tuivertaessa tukkaa on hyvä käpertyä kainaloon ja katsella yhdessä tyrskyjä päin. Hailuodon saari tarjoaa päivämatkan verran eksotiikkaa, ja saarelta löytyy myös ravintoloita ja museoita.
 4. City to Beach – suppaile Torinrannasta Nallikariin kauniin Mustasalmen läpi. Pienelle hiekkadyynille sillan kuppeeseen voi pysähtyä uimaan. Nallikarista voi vuokrata fatbiken paluumatkalle, tai kotimatkan voi taittaa vaikka kaupunkijuna PotnaPekalla. Ellet päätä jäädä viereiseen kesäteatteriin. 
 5. Kepeään kesäiltaan kuuluu kesäteatteri. Meri Oulun kesäteatterilla menee kaksi eri esitystä, Rakkauden Autokorjaamo ja Aavan meren tällä puolen. Liput voi varata hotellilta majoitusvarauksen yhteydessä.
 6. Kesäfestarit SuomiPop ja Qstock ovat heinäkuun kohokohtia. Legendaarinen Qstock on rakkauden festivaali, jossa kotimaan ja ulkomaan artistikirjo kohtaa Kuusisaaren vihreällä keitaalla. 
 7. Lainaa hotellilta jopo ja Mölkky, nappaa Coffee Housesta piknik-kori ja viltti ja suuntaa Ainolan puistoon laiskottelemaan.
Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Ketju: Sokos Hotels