3.2.2020

Haku kevään 2020 Kannustajat-tukeen käynnissä!

Hae mukaan Kannustajat-toimintaan!

Osuuskauppa Arina jakaa vuonna 2020 Kannustajat-tukea yhteensä 100 000 €. Tukea jaetaan kaksi kertaa vuodessa 50.000 € ja nyt on käynnissä haku kevään 2020 tukipottiin.

Mukaan voivat hakea liikuntaseurojen ja harrastusyhdistysten lisäksi paikalliset avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt, jotka kohdentavat tuen lapsille ja nuorille.

Kaikki sääntöjen mukaiset hakemukset osallistuvat verkkoäänestykseen, jossa Arinan omistajat vaikuttavat lopullisiin valintoihin. Äänestystuloksen perusteella, alueellinen tasapuolisuus huomioiden, tukipotti jaetaan 20:lle eniten ääniä saaneelle hakijalle siten, että jokainen saa vähintään 1000 € ja maksimissaan 5000 €. Lisäksi kaikki äänestyksessä mukana olevat yhteisöt, jotka äänestyksessä jäävät tuen ulkopuolelle, osallistuvat kahden 1000€ arvoisen tukipotin arvontaan.

Äänestyskutsun tulevat saamaan kaikki Osuuskauppa Arinan asiakasomistajatalouden jäsenet, jotka ovat ilmoittaneet asiakastietoihinsa sähköpostiosoitteensa ja eivät ole kieltäneet tutkimuskyselyiden lähettämistä. Tiedot voi tarkistaa ja päivittää Omalla S-kanavalla.


Voit hakea mukaan Osuuskauppa Arinan Kannustajat-toimintaan, jos:

  • Yhteisön (seuran, järjestön, yhdistyksen) toiminta painottuu lapsille ja nuorille
  • Kotipaikka on Arinan toimialueella Pohjois-Suomessa
  • Kannustajat-yhteistyöllä saatu tuki ohjautuu vähintään 50 lapselle/nuorelle
  • Toiminta on jatkuvaa ja pysyvällä pohjallaKevään 2020 Kannustajat-tuet maksetaan valituille yhteisöille huhtikuussa 2020.

Täytä alla oleva lomake 1.3.2020 mennessä.

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Kannustajat