31.5.2019

Break Sokos Hotel Edenin leppoisa juhannus!

  • Break Sokos Hotel Edenin leppoisa juhannus

    Break Sokos Hotel Edenin leppoisa juhannus

Hyttysiä ja lunta pakoon juhannuksena Break Sokos Hotel Edeniin!

Tuli taivaalta, vettä, räntää, lunta tai auringonsäteitä, niin Edenissä vietät onnistuneen juhannuksen. Meillä majoitut edullisesti (kurkkaa juhannustarjous tästä), rentoudut saunomalla ja uimalla - joko meressä tai kylpylän altaiden lämpimissä vesissä.

Kylpylä
Kylpylä on avoinna juhannuksena normaalisti, eli klo 10 - 21 (majoittujien aamu-uinti alkaa jo klo 8.00). Juhannusaattona ja -päivänä pääset vihtomaan aidoilla koivuvihdoilla suomalaisissa saunoissa (löytyvät sekä miesten että naisten puolelta)

Ravintola Ara
Juhannusta fiilistellään perjantaina ja lauantaina Ravintola Aran terassilla makkaranpaiston ja musiikin merkeissä. Ara on avoinna juhannuksena päivittäin klo 11 - 23.

Ravintola Maisema
Toisen kerroksen näköalaravintola Ravintola Maisema on avoinna päivittäin klo 17 - 22 ja tarjolla on laajan valikoiman à la carte -lista. Tarkemmat tiedot täältä.

Hyvinvointiosasto
Hemmottele itseäsi juhannuksen kunniaksi ammattitaitoisten kosmetologiemme käsissä. Hyvinvointiosastomme palvelee juhannuksena seuraavasti:
Pe 21.6. 10 - 19
La 22.6. 10 - 19

Lisätietoja hoidoista ja varaukset täältä. Kannattaa tehdä varaus hyvissä ajoin, jotta varmistat itsellesi haluamasi hoidot ja kellonajan!

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Ketju: Sokos Hotels