25.8.2017

Boy Meets Girl säväyttää Prisman syksyssä

Yhdysvaltalainen katumuotimerkki Boy Meets Girl rantautui ensimmäisenä pohjoismaista Suomen Prismoihin; tarjolla on nykyaikaista ja vaihtoehtoista muotia rennolla otteella.

Brändin takana on Stacy Igel, muotisuunnittelija joka on tehnyt brändiä tunnetuksi ja toiminut sen luovana johtajana jo vuodesta 2001 lähtien. Boy Meets Girl on brändi, joka on inspiroitunut ihmisistä, unelmista sekä New Yorkin katutaiteesta ja musiikista. Näistä elementeistä on syntynyt malliston leikittelevä mutta karkea tyyli, josta huokuu asennetta. Brändin tunnuspainokuvio toisiaan katsovista pojasta ja tytöstä näkyy useimmissa malliston tuotteissa.

Boy Meets Girl on jo lanseerattu useissa tavarataloissa, kuten Nordstrom, Macy's, Urban Outfitter ja Bloomingdales. Huippumerkeistään tunnetusta Colette-liikkeestä voi löytää myös rajoitetun erän mallistoa, joka on tehty yhteistyössä PINTRELL ja CARE BEARS kanssa.

Boy Meets Girl tekee myös aktiivisesti yhteistyötä eri organisaatioiden kanssa yhteiskunnallisten epäkohtien kitkemiseksi. Tämä näkyy mallistossa rajoitettuna eränä erilaisia tuotteita, joissa on uniikki painatus tai teksti. Uusin mallisto LGBTQ-yhdistyksen kanssa on saanut nimekseen "Love is Love Collection" joka puhuu tasa-arvoisuuden puolesta.

Boy Meets Girl mallistoon kuuluu laaja valikoima erilaisia paitoja, takkeja, huppareita, housuja ja erilaisia asusteita kuten laukkuja ja päähineitä. Näiden lisäksi saatavilla on myös muutamia erilaisia lifestyle-tuotteita, kuten koulutarvikkeita, vuodevaatteita, pyyhkeitä ja sisustustyynyjä.

Prisman valikoima tulee kattamaan sekä vaatemalliston että lifestyle-tuotteet. Vaatebrändin tuominen Suomeen oli Stacy Igelin omien sanojen mukaan luontevaa, sillä Prisma on jo aikaisemmin tullut tunnetuksi "koko perheen muotitalona josta jokainen löytää oman tyylinsä". Tämä ajatus polkaisi käyntiin Boy Meets Girlin ja Prisman yhteistyökumppanuuden, joka tuo raikkaan syksyisen tuulahduksen nuorten naisten pukeutumisosastoille.

Ketju: Prisma