Meillä on mahdollisuudet vaikka mihin - tutustu työtehtäviin!

Työ kaupassa
on monipuolista ja vaihtelevaa. Samaan työpäivään voi mahtua niin hyllyttämistä, kassapalvelua ja myyntiä sekä neuvontaa palvelutiskillä. Onnistuneen ostosreissun kokemus syntyy tiimityönä, oli kyse sitten houkuttelevasta hedelmähyllystä, palvelutiskillä saadusta paistovinkistä tai kassatyöntekijän hymynkareesta. Työssä on kyse asiakkastyytyväisyyden varmistamisesta. Kauppojemme koot vaihtelevat Prisma-hypermarketeista kylien, lähiöiden ja kaupunkikortteleiden sydämiin eli Saleihin. Työ on vuorotyötä, ja voi sisältää toimipaikasta riippuen myös yövuoroja.
 
Tavaratalo- ja erikoisliikekaupan
ketjujamme ovat Sokos ja kosmetiikkaan erikoistunut Emotion sekä muutamat alueelliset erikoisliikekaupan ketjut. Näissä ketjuissa työskentelee erityisesti muodin ja kauneudenhoidon ammattilaisia.
 
Hotelleissamme ja ravintoloissamme
vietetään ikimuistoisia hetkiä ja kohdataan rakkaita ihmisiä – oli kyse sitten yöstä Sokos Hotellissa tai illallisesta jossain rakastetuista ravintoloistamme. Tarjoilijat, kokit, ravintolapäälliköt, vastaanottotyöntekijät, siivoojat ja muu henkilökunta luovat tuhansia ainutlaatuisia kohtaamisia päivittäin. Työ on vuorotyötä, ja voi sisältää toimipaikasta riippuen myös yövuoroja. Työ hotelleissamme ja ravintoloissamme on hauskaa, mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Tuemme henkilökuntamme hyvinvointia, tarjoamme urapolkuja eteenpäin ja valmennamme työssä.
 
ABC-asemat
ovat moniosaajien areenoita, joissa pääset työskentelemään niin kaupan, keittiön kuin salinkin puolella. Suomalaisen liikenteen rytmi säveltää ABC:n työntekijöiden, apsilaisten, työpäivää. Liikettä ja vaihtelevuutta riittää.