Radisson Blu Hotel, Oulu

Hallituskatu 1, 90100 Oulu Puhelin +358 20 1234 730 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) Faksi +358 20 1234 731

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 24h

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
  • Radisson Blu Hotel, Oulu
  • Vastaanotto

  • Radisson Blu Hotel Oulu Standard Room bedroom

    Standard-huone

  • Radisson Blu Hotel Oulu Executive Room

    Executive-huone

  • Radisson Blu Hotel Oulu bedroom

Koe kaunis Oulu ylellisessä joenrantahotellissamme

Oulujoen rannalla, kaupungin sydämessa sijaitseva Radisson Blu Hotel, Oulu tarjoaa tuulahduksen kansainvälisyyttä liike- ja vapaa-ajan matkailijoille. Tämä tyylikkäästi vuosina 2019-2020 uudistettu hotelli on yhdistelmä ainutlaatuista 70-luvun suunnittelua ja moderneja yksityiskohtia, mikä tekee siitä ylellisen kohteen sekä matkailijoille että paikallisille. 
 
Oulun keskustassa sijaitseva hotellimme on lähellä suosittuja baareja, kauppoja ja nähtävyyksiä ja vain 14 kilometrin päässä Oulun lentoasemalta.
 
Rentoudu rauhoittavan merinäköalan äärellä nauttiessasi Super Breakfast -aamiaista Toivo-ravintolassa. Paikallinen Bistro Mesu taas tarjoilee klassisia bistroannoksia, juomia ja cocktaileja modernilla otteella. Kesäkuukausina aurinkoinen terassimme on paras paikka tavata ystäviä, nauttia auringosta ja ihailla kaunista merinäköalaa.
 
Radisson Blu Hotel, Oulu on jo pitkään tunnettu erinomaisena tapahtumahotellina, ja sen 15 monipuolisessa kokoustilassa on mahdollista järjestää monenlaisia tyylikkäitä yritys- ja yksityistapahtumia. Voimme järjestää myös perhetapahtumia, kuten häitä.
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut