Prisma Linnanmaa Oulu

Kauppalinnankuja 1-3, 90570 Oulu Puhelin 08-3136100

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 07:00 – 22:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Linnanmaan Prisma on omistajien oma kauppa, josta löydät erittäin laajan valikoiman päivittäistavaroita. Käyttötavaraosastot tarjoavat pukeutumisen, kodin, viihteen, sportin sekä rakentamisen ja remontoinnin tuotteita. Kesällä sinua palvelee myös kattava kesäpiha. Päivittäistavaraosastolta löydät palvelutorin tuoreet kalat, lihat ja valmisruoat sekä Fazer-leipomon paikan päällä jauhoista leivotut leivät ja leivonnaiset.

Prisman monipuolisessa ravintolamaailmassa nautit hyvästä ruoasta ostosten lomassa, vaikka koko perheen voimin. Linnanmaalla sinua palvelevat Pizza & Buffa, Presso ja Hesbuger.

Meille on sujuva tulla moottoritietä pitkin. Huolehdimme sinusta ja tavoitteenamme on luoda helppo ja miellyttävä kauppareissu. Linnanmaan Prismasta saat joka päivä kaiken tarvitsemasi ratkaisevan edullisesti yhdellä ostoskerralla.

Olemme laajentaneet aukioloaikojamme, ja nyt palvelemme arkisin klo 22 saakka. Info on avoinna klo 21 saakka ja Posti palvelee klo 20 saakka.

Linnanmaan Prismassa on ratkaisevan edullinen hintataso joka päivä. Prismassa kerrytät ostoksistasi asiakasomistajana Bonusta. Vielä kun muistat maksaa ostoksesi S-Etukortilla, saat myös 0,5 % maksutapaetua. Asiakasomistajana saat myös maksuttomat pankkipalvelut S-Pankista.

Linnanmaan Prisman henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi omaan kauppaan!