Pizza & Buffa Limingantulli, Oulu

Nuottasaarentie 1, 90400 Oulu Puhelin 044 788 5837

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 10:30 – 19:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
Anna arjen maistua hyvältä.
 
Toivotamme 1.6. alkaen asiakkaat tervetulleeksi ravintolaamme. Hallituksen antamien ohjeistusten puitteissa teemme kaikkemme, että asiakkaamme saavat mahdollisimman turvallisen ja antoisan Pizza & Buffa elämyksen.
Toistaiseksi voimassa olevien sääntöjen vuoksi voimme ottaa ravintolasaliimme puolet normaalista asiakasmäärästä. Asiakkaat eivät voi itse annostella ruokaa tai juomaa. Annostelemme ruuat asiakkaan toiveiden mukaan lautaselle. Juomaksi voi valita tölkki- tai pullojuoman toimipaikan valikoimasta riippuen. Jälkiruokakahvi tarjotaan kassalta. Rajoituksista johtuen olemme joutuneet supistamaan myös valikoimaamme. Lounas on tarjolla 10:30-15 ja klo 15 jälkeen on tarjolla salaatti- ja pizzavalikoima. Jäätelö- ja jälkiruokabuffet on toistaiseksi suljettu. Herkullisen jälkiruuan asiakkaat voivat ostaa erikseen kassalta tai Hesburgeristamme.
 
Seuraamme aktiivisesti linjausta buffet ruokailun sääntöjen vapauttamisesta ja palaamme takaisin vanhaan, tuttuun Pizza & Buffa toimintamalliin, kun se on mahdollista.
 

Limingantullin Ravintolamaailmasta löytyvät Presso, Hesburger ja Pizza & Buffa.