Hae S-Päällikkö-koulutusohjelmaan nyt!

Tulevaisuuden tekijöitä esimiestehtäviin.

S-Päällikkö-koulutusohjelmasta valmistuu joukko Suomen parhaimpia tulevaisuuden esimiehiä. Monipuolinen ja haastava valmennus valmistaa S-Päällikön tulevia koitoksia varten.

Osuuskauppa Arina hakee nyt S-Päällikkö-koulutettavia market- ja ABC-toimialoille koko Arinan toimialueelle.
Hakuaikaa on 15.9.2019 saakka ja 1,5 vuotta kestävä koulutus alkaa marraskuussa 2019.

Miksi valmennukseen?

Valmennus antaa sinulle hyvät valmiudet toimia S-ryhmässä erilaisissa esimiestehtävissä ja auttaa sinua luomaan suh­de- ja kontaktiverkoston muihin S-Päällikkö-valmennettaviin. Saat myös henkilökohtaisen tutorin tuen urasi alkuvaiheeseen ja pääset tutustumaan suunnitelmallisesti eri toimialoihin.

Valmennusohjelman tavoitteena on muodostaa syvällinen tuntemus päätoimialastasi vahvasti käytäntöön nojaavan työkierron kautta. Se auttaa saavuttamaan laaja-alaiset, käsitteelliset ja taidolliset valmiudet, joiden avulla S-Päällikkönä pystyt toimimaan vaativassa ja vastuullisessa vähittäiskaupan, liikennemyymälän tai matkailu- ja ravitsemisalan esimiestehtävässä. Tavoitteena on, että kehität paitsi itseäsi, myös työryhmääsi ja vastuualuettasi.

S-Päällikkö-valmennus tulee kehittämään vuorovaikutus-, yhteistyö- ja valmentajataitojasi sekä kykyä analysoida omaa toimintaasi ja toimintaympäristöäsi. Valmennus ohjaa sinua asiakaspalvelulähtöiseen ja kehittämissuuntautuneeseen toimintaan.

Kenelle valmennus on suunnattu?

S-Päällikkö-koulutukseen voi hakea kaupan alalta tai matkailu- ja ravitsemiskaupan alalta hiljattain ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut tai pian valmistuva henkilö, jolla on jo alan työkokemusta. Kaikkien valittujen kanssa solmitaan vakituinen työsopimus, ja koulutusajalta maksetaan palkkaa.

Mitä odotamme sinulta?

Luonteeltasi olet vastuunkantaja ja haluat johtaa tavoitteellisesti sekä asioita, että ihmisiä. Sinulla on myös näkemystä ja halua asioiden kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen. Arvostamme työkokemusta palvelualoilta, rohkeaa ja ennakkoluulotonta asennetta sekä halua kehittyä tulevaisuuden tähdeksi.

Toimialueemme kattaa lähes puoli Suomea, joten edellytämme, että olet valmis tarvittaessa muuttamaan toiselle paikkakunnalle, esim. Lappiin  ja olemaan läsnä paikkakunnan omistajien arjessa, arkena ja pyhänä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • monipuolisen, vastuullisen ja vaihtelevan työn omistajien hyödyksi
  • tekemisen meiningin mukavassa työyhteisössä yhdessä 3000 arinalaisen kanssa
  • hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet
  • Osuuskauppa Arinan sekä S-ryhmän laajat henkilöstöedut

Milloin?

Hakuaika S-Päällikkö valmennukseen päättyy 15.9.2019. Valittujen S-Päälliköiden valmennus alkaa marraskuussa 2019 ja kestää 1,5 vuotta.

Jos olet rohkea etkä epäile tarttua haasteisiin, niin riennä, sillä haku on jo käynnissä!
Tästä linkistä hakulomakkeelle.


Lisätietoja tehtävästä antaa:

ABC-toimiala: to 15.8. klo 12-13 ja ke 21.8. klo 12-13 toimialajohtaja Jari Karjalainen, p. 050 593 8088

Market-toimiala: ma 19.8. klo 9-10 ja to 22.8. klo 15-16 ryhmäpäällikkö Anna Kela, p. 044 788 4879 ja to 22.8. klo 9-10 ja 9.9. klo 13-14 ryhmäpäällikkö Linda Rova, p. 044 788 6373