Osuuskauppavaalit - Arina

ARINAN EDUSTAJISTO ON VALITTU!

Täältä löydät edustajistoon valitut sekä kaikkien ehdokkaiden äänimäärät!

Osuuskauppa Arina onnittelee kaikkia valittuja edustajiston jäseniä ja kiittää kaikkia ehdokkaita ja äänestäneitä aktiivisuudesta!

Näin valitaan Osuuskauppa Arinan edustajisto!

Osuuskauppa Arinan omistavat reilut 164 000 asiakasomistajaa. Joka neljäs vuosi asiakasomistajat valitsevat Osuuskauppa Arinalle edustajiston, joka käyttää omistajien ääntä sen hallinnossa. 

Vaaleja varten Osuuskauppa Arina on jaettu jäsenalueisiin. Asiakasomistajat äänestävät edustajistoon jäsenet omilta jäsenalueiltaan. Jäsenalueiden ulkopuolella asuva asiakasomistaja voi äänestää minkä tahansa jäsenalueen ehdokasta.

Osuuskauppa Arinan edustajisto valitaan suoralla vaalitavalla. Jokaisella jäsenalueella on yksi yhteinen ehdokaslista. Asiakasomistaja äänestää ehdokasta. Edustajistoon valitaan eniten ääniä saaneet.

Äänestyslipuke ja äänestysohjeet toimitetaan Osuuskauppa Arinan äänioikeutetuille asiakasomistajille postitse kotiosoitteeseen Suomessa. Halutessasi voit äänestää myös sähköisesti.

Näistä linkeistä klikkaamalla voit tutustua Osuuskauppa Arinan sääntöihin ja vaalijärjestykseen: säännöt  ja vaalijärjestys

Ehdokaslistat vuoden 2018 vaaleissa

Tutustu Arinan edustajistovaalien ehdokkaisiin ja heidän vaalikonevastauksiinsa.

Osuuskauppa Arinan vaaleissa 2018 valitaan edustajiston jäsenet jäsenalueittain seuraavasti:

Jäsenalue 1:  32 paikkaa
Jäsenalue 2:  5 paikkaa
Jäsenalue 3:  5 paikkaa
Jäsenalue 4:  10 paikkaa
Jäsenalue 5:  10 paikkaa
Jäsenalue 6:  3 paikkaa

 

Osuuskauppavaalit

Ehdokkaat ja äänestäjät - Mietityttääkö joku asia vaaleissa?

Miten osallistun arvontaan? Mitä jos annan ääneni sekä postitse, että sähköisesti? Mitä tietoja palautuskuoren QR-koodi sisältää? Vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin löydät täältä.

Kaikissa Osuuskauppa Arinan vaaleihin liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä osoitteeseen  vaalit.arina@sok.fi

Medialle

Osuuskauppa Arinan vaaleihin liittyvissä haastattelupyynnöissä ja kysymyksissä teitä auttaa S-vaalilautakunnan sihteeri, markkinointijohtaja Pasi Ruuskanen, 050 430 1747, pasi.ruuskanen@sok.fi