-15% etu on saatavissa yli 30 000 viihteen, kodintekniikan, pukeutumisen, sportin, kodin, pihan ja puutarhan sekä rakenta­misen ja remontoinnin tuotteesta. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarkista valikoima lähimmästä Prismastasi.
 

PUKEUTUMINEN: Naisten, miesten ja lasten pukeutuminen, asusteet ja jalkineet sekä laukut.

KOTI: Peitot, tyynyt ja vuodevaatteet. Verhot, kankaat ja matot. Muut tekstiilit. Käsityölangat ja -tarvikkeet. Sisustustuotteet, kalusteet. Lasten tarvikkeet. Astiat ja ruoanvalmistus. Talousmuovit. Kukat ja kukkienhoito. Saunatarvikkeet. Paristot ja turvallisuustarvikkeet.  Valaisimet ja sähkötarvikkeet.

SPORT: Asusteet, jalkineet ja vaatteet, reput ja laukut, kalastus ja retkeilytarvikkeet ja -vaatetus, urheiluvälineet, sport-osaston aurinkolasit, veneilytarvikkeet, polkupyörät, polkupyörien osat ja varusteet.

KODINTEKNIIKKA JA VIIHDE: Lautapelit ja lelut, askartelu- ja toimisto- ja paperitarvikkeet, kirjat. Kodin pienkoneet, kameratarvikkeet, tallennusmediat. Musiikki ja elokuvat, pelit ja ohjelmistot. Matkapuhelintarvikkeet. Kaiuttimet, kuulokkeet, mikrofonit. Tietokoneen ja konsolien oheislaitteet ja tarvikkeet, tulostustarvikkeet. Johdot ja varaosat. Kuljetuslaukut.

PIHA JA PUUTARHA: Puutarhakoneet ja kompostorit.

RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI: Takat, puuliedet, kiukaat ja kaminat. Sähkötyökalut. moottorisahat, painepesurit. Kylpyhuone- ja eteiskalusteet. Jätteenkäsittely. Laatat, tapetit, lattiapäällysteet. Maalit, lakat ja muut kemikaalit. LVI-tarvikkeet. Keskuspölynimurit. Työkalut. Sähkötarvikkeet. Pienrauta, narut ja köydet. Suojavaatetus. Kuljetusvälineet. Autotarvikkeet. Lumi- ja pihatyökalut. Lämmittimet.


-5%: KODINTEKNIIKKA JA VIIHDE: Televisiot, digiboxit, näytöt. Kotiteatteri- ja muut audiolaitteet. Tietokoneet, tietokoneen näytöt, matkapuhelimet, tabletit ja pelikonsolit. Kamerat ja objektiivit. Tulostimet. Isot kodinkoneet. Liesituulettimet.

-5%: RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI: Paljut, piharakennukset. Rakennusmateriaalit.

 


 

 

 

 

-20% KAIKKI NORMAALIHINTAISET TUOTTEET KEMISTÄ JA ROVANIEMELTÄ.

 

 

 

 

-15% KAIKISTA HIUSTENHOITOTUOTTEISTA TÄLLÄÄMÖ KEMISTÄ,  ROVANIEMELTÄ, ZEPPELINISTÄ SEKÄ LIMINGANTULLISTA. Ei koske palveluita.

-->

 

 
-15% KÄYTTÖTAVARAT.

 

 

-5%: Kodinkoneet, puutarhakoneet ja -laitteet, puutavara, ovet ja ovenkarmit, piharakennukset, rakennuslevyt, vesikatteet, lämpöeristeet, tiilet, harkot, betonivalutuotteet, salaojaputket, teräkset, betoniverkot, tulisijat, takat, padat ja saunan kiukaat, pelletit, briketit ja klapit, paineilmakoneet, painepesurit, betonimyllyt, puuntyöstökoneet, peräkärryt, moottorisahat, parketit, lämmittimet, ilmalämpöpumput, lämminvesivaraajat, mopot, kompostorit, sementit ja kalkit, hormit, katto- ja palotikkaat, sähkötyökalut ja talvityökoneet.

KODIN TERRAN OMISTAJAPÄIVÄT MYÖS VERKKOKAUPASSA!

-->

 

 

Jos et ole vielä Arinan omistaja, voit liittyä tästä!

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan Osuuskauppa Arinan osuusmaksu 100 €. Sen voi maksaa kerralla kokonaan tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: s-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta 010 76 5858, ma-pe 8-20, (0,0835€/puhelu + 0,1209€/min).