-15% etu on saatavissa yli 30 000 viihteen, kodintekniikan, pukeutumisen, sportin, kodin, pihan ja puutarhan sekä rakenta­misen ja remontoinnin tuotteesta.

PUKEUTUMINEN: Naisten, miesten ja lasten pukeutuminen, asusteet ja jalkineet sekä laukut.

KOTI: Peitot, tyynyt ja vuodevaatteet. Verhot, kankaat ja matot. Muut tekstiilit. Käsityölangat ja -tarvikkeet. Sisustustuotteet, kalusteet. Lasten tarvikkeet. Astiat ja ruoanvalmistus. Talousmuovit. Kukat ja kukkienhoito. Saunatarvikkeet. Paristot ja turvallisuustarvikkeet.  Valaisimet ja sähkötarvikkeet.

SPORT: Asusteet, jalkineet ja vaatteet, reput ja laukut, kalastus ja retkeilytarvikkeet ja -vaatetus, urheiluvälineet, sport-osaston aurinkolasit, veneilytarvikkeet, polkupyörien osat ja varusteet.

KODINTEKNIIKKA JA VIIHDE: Lautapelit ja lelut, askartelu- ja toimisto- ja paperitarvikkeet, kirjat. Kodin pienkoneet, kameratarvikkeet, tallennusmediat. Musiikki ja elokuvat, pelit ja ohjelmistot. Matkapuhelintarvikkeet. Kaiuttimet, kuulokkeet, mikrofonit. Tietokoneen ja konsolien oheislaitteet ja tarvikkeet, tulostustarvikkeet. Johdot ja varaosat. Kuljetuslaukut.

RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI:  Kylpyhuone- ja eteiskalusteet. Jätteenkäsittely. Laatat, tapetit, lattiapäällysteet (poislukien parketit). Maalit, lakat ja muut kemikaalit. Kivituotteet, LVI-tarvikkeet. Keskuspölynimurit. Työkalut. Sähkötarvikkeet. Pienrauta, narut ja köydet. Veneilytarvikkeet. Suojavaatetus. Kuljetusvälineet. Autotarvikkeet. Lumi- ja pihatyökalut.

-5%: KODINTEKNIIKKA JA VIIHDE: Televisiot, näytöt ja videotykit. Kotiteatteri- ja muut audiolaitteet. Tietokoneet, matkapuhelimet, tabletit ja pelikonsolit. Kamerat ja objektiivit. Tulostimet. Isot kodinkoneet. Liesituulettimet.

-5% SPORT: Polkupyörät. Aseet ja panokset.

-5% PIHA JA PUUTARHA: Puutarhakoneet ja kompostorit.

-5%:RAKENTAMINEN JA REMONTOINTI: Takat, liedet, kiukaat ja kaminat. Keittiökalusteet. Rakennusmateriaalit. Sähkötyökalut. Parketit. Paljut, lämmittimet, moottorisahat, painepesurit.
 

 

 

 

 

 

 

Etu on saatavissa kaikista Oulun Sokos Pukumiehen normaalihintaisista tuotteista kauneuden, naisten, miesten ja lasten pukeutumisen sekä kodin sisustamisen osastoilla. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Ei koske lahjakortteja eikä Hyvä Olo -kampaamohoitolan palveluita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etu on saatavissa kaikista Sokos Herkku Oulun ruokatorin ja oman keittiön take away -tuotteista.

 

 

 

 

 

 

Etu on saatavissa kaikista Herkun Kukan tuotteista (Ei koske irtoleikkoja eikä sidontapalveluita.).

 

 

 

 

 

 

-20% KAIKKI NORMAALIHINTAISET TUOTTEET.

 

 


 

 

 

 

-20% KAIKKI NORMAALIHINTAISET TUOTTEET KEMISTÄ JA ROVANIEMELTÄ.

 

 

 

 

-15% KAIKISTA HIUSTENHOITOTUOTTEISTA TÄLLÄÄMÖ KEMISTÄ,  ROVANIEMELTÄ, ZEPPELINISTÄ SEKÄ LIMINGANTULLISTA. Ei koske palveluita.

 

 
-15% KÄYTTÖTAVARAT.

 

 

-5%: Kodinkoneet, puutarhakoneet ja -laitteet, puutavara, ovet ja ovenkarmit, piharakennukset, rakennuslevyt, vesikatteet, lämpöeristeet, tiilet, harkot, betonivalutuotteet, salaojaputket, teräkset, betoniverkot, tulisijat, takat, padat ja saunan kiukaat, pelletit, briketit ja klapit, paineilmakoneet, painepesurit, betonimyllyt, puuntyöstökoneet, peräkärryt, moottorisahat, parketit, lämmittimet, ilmalämpöpumput, lämminvesivaraajat, mopot, kompostorit, sementit ja kalkit, hormit, katto- ja palotikkaat, sähkötyökalut ja talvityökoneet.

KODIN TERRAN OMISTAJAPÄIVÄT MYÖS VERKKOKAUPASSA!

 

 

POIKKEUKSET PRISMASSA JA KODIN TERRASSA:
Prismoissa ja Kodin Terrassa alennus ei koske elintarvikkeita, eläinten ruokia ja tarvikkeita, hygieniatuotteita, kosmetiikkaa, luku- ja aurinkolaseja, kynttilöitä, puhdistusaineita, siivoustarvikkeita, sanoma- ja aikakausilehtiä, tupakointi- ja alkoholituotteita, osaa lastentarvikkeista (päivittäistavaraosastolla myytävät tuotteet), vaippoja, pehmopapereita, postimerkkejä, postikortteja, adresseja, urheiluravinteita, vitamiineja, hivenaineita, retkimuonia, maksullisten tv-kanavien kortteja, 3G-paketteja, puhelinliittymiä eikä prepaid-kortteja. Etu ei koske tilaustuotteita, aiemmin tehtyjä kauppoja tai Prisma.fi-verkkokauppaa ja ravintolamaailmoita.  

Jos et ole vielä Arinan omistaja, voit liittyä tästä!

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan Osuuskauppa Arinan osuusmaksu 100 €. Sen voi maksaa kerralla kokonaan tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: s-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta 010 76 5858, ma-pe 8-20, (0,0835€/puhelu + 0,1209€/min).