Uusimmat edut

Arina esittäytyy

Osuuskauppasi tarkoitus on tuottaa palveluja ja hyötyjä omistajilleen. Arinan Prismat, S-marketit, Salet, Sokos Pukumies, ABC:t, Pukumiehet, Mick'sit, Amarillot, Coffee Houset, Frans & les Femmesit, Rossot ja Sokos Hotellit sekä muut toimipaikat palvelevat päivittäin jopa 100 000 asiakasta, pääosin omistajiamme.

Tiesitkö, että Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat tasavertaisesti yli 160 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta? Sinäkin voit halutessasi liittyä Arinan omistajaksi joko toimipaikoissamme kauppareissusi yhteydessä tai täällä verkossa.

Osuuskaupassa omistetaan ja jaetaan hyödyt yhdessä. Käyttämällä palveluja saa hyötyjä: edullisemman ruokakorin, tuote- ja palveluetuja, Bonusta ja maksutapaetua, edullisempia pankkipalveluja ja muita hyötyjä keskimäärin lähes 500 eurolla taloutta kohden vuodessa.

Arinan tehtävänä on huolehtia myös Pohjois-Suomen ja pohjoissuomalaisten hyvinvoinnin kehittämisestä. Kasvusta ja menestymisestä syntyvät hyödyt kohdistetaan aina suoraan tai välillisesti pohjoissuomalaisten omistajien hyväksi.

Tervetuloa osuuskauppaan!