14.12.2018

Talven ihmemaa Oulu

Voimassa: 31.1.2019 - 31.3.2019

Talven Ihmemaa Oulu - Nallikarin Talvikylä, Baltic Snow call, Polar Bear Pitching ja muut talven riemut odottavat Pohjolan valkeassa pääkaupungissa!

  • Urbaani rekiretki

Nallikarin Talvikylä avautuu taas 9.2.2019!

Pohjoisen eksotiikkaa on tarjolla  jäätyneen meren rannalla, kun Nallikarin Talvikylä rakentuu taas lasten ja lastenmielisten iloksi.

Tarjolla on todellinen talven ihmemaa poroineen ja mönkijöineen, vauhdikkaita tuubimäkiä ja lumilinnoja - makkaroita ja kuumaa kaakaota unohtamatta. Pue perheesi lämpimästi ja vietä vaikka koko päivä talvisäästä ja lasten riemusta nauttien.

Illalla tuntuu hyvältä löylytellä hotellin saunoilla ja käydä vielä syömässä lasten valitsemassa ravintolassa. 

Talvikylän rannekkeen voit ostaa meiltä etuhintaan á 14 eur ( norm. á 15 eur). Klikkaa ranneke itsellesi Lisäpalvelut -kohdasta hotellin nettisivuilta tai kysy tullessasi vastaanotosta.

Kurkista Talvikylään täältä

Baltic Snow Call 20.-24.2.2019

Nallikarin Talvikylässä pidetään huippusuosion saavuttanut kansainvälinen lumenveistokilpailu  Baltic Snow Call. 

Talvikylän viereen nousee kisakenttä, jossa kansainväliset huippujoukkueet kisailevat maineesta ja mammonasta.

Joukkueet aloittavat urakkansa 3-metrisestä lumipalkista, ja työaikaa on yhteensä 4 päivää huipentuen sunnuntain finaaliin. 

Talvikylän aktiviteettien lisäksi alueelle jää kisan myötä myös veistospuisto, joka ilahduttaa Nallikarin kävijöitä niin pitkään kun säät sallivat. http://www.snowcall.fi/

Polar Bear Pitching 12.-13.3.2019

Tämän jäätävämmäksi ei homma voi mennä! Hyiseen Itämereen kairattu avanto, tulenkatkuista asiaa sieltä käsin ja saunan lämpimät jälkilöylyt Torinrannassa. Tervetuloa paikan päälle todistamaan pohjoisen luovaa hulluutta ja tahdonvoimaa! https://polarbearpitching.com/

Ruskotunturi 

Ruskotunturi on laskettelukeskus muutaman kilometrin päässä Oulun keskustasta. Laskettelurinteiden lisäksi Ruskotuntirilta löytyy kaksi snowparkkia temppuiluun sekä huikea Lastenmaa! Lastenmaasta löytyy lastenhissi, karuselli, pulkkamäki sekä nuotiopaikat tulisteluun. Lisätiedot, hissilippumaksut  ja tiedot ympäri talven järjestettävistä tapahtumista löydät täältä

Hotellilta saa lainaan pulkkia ja liukureita, ja yhteistyökumppaneidemme Superpark Oulun, Tiedekeskus Tietomaan ja Oulun Kiipeilykeskuksen lippuja on saatavilla myös hotellin respasta. 

Original Sokos Hotel Arina, Oulu 

majoitus alk. 95 €/vrk/2 hh, lisävuode 15 €/vrk.
 
Hinta sisältää:
  • majoituksen
  • hotelliaamiaisen
  • asiakassaunan käytön
 
Lisätietoja ja varaukset:
Original Sokos Hotel Arinan nettisivuilta, Myyntipalvelusta puh. 08 3123 255 , ma-pe 8-16 tai hotellin vastaanotosta puh 08 312 311 tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20.
 
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän Omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.
S-Etukortilla: 95 EUR/vrk/2 hh
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels