7.4.2017

Suometar-pizza Rossoissa 14.3. alkaen

Voimassa: Toistaiseksi

Rosson Lasten annoskisan voittanut Suometar-pizza ilmestyi ruokalistoille. Pizzasta saavat nauttia niin lapset kuin aikuisetkin.

  • Suometar-pizza Rosso

    Suometar-pizza Rossossa

Rosson perinteisessä annoskisassa suunniteltiin 100-vuotiaan Suomen juhlapizza.  Voittajaksi nousi kuusivuotiaan hämeenlinnalaisen Erika Kurrin suunnittelema perisuomalaisista aineista tehty poro-kantarelli-leipäjuustopizza, joka ilmestyi ruokalistoille kaikkiin Rossoihin 14.3. alkaen.

"Suometar-pizza maistui testipaistossa niin hyvältä, että tulemme valmistamaan sitä niin lasten kuin aikuisten annoskokoina", kertoo Rosson ketjupäällikkö Merja Helistö.  

Kurrin voittajapizzaan poimittiin nimi Suometar toisen kisaajan, 8-vuotiaan lapinlahtelaisen Esteri Eskelisen ehdotuksesta.

 

Suometar lasten menussa 9,50 €, aikuisten menussa 16,10 €

 

 

Rosso on mukana ELO-säätiön Syödään yhdessä -hankkeessa, joka kannustaa suomalaisia yhteisen ruokapöydän äärelle niin arkena kuin juhlana. Rosso kutsuu vuoden 2017 aikana kaikki Pelastakaa Lapset ry:n lastenkotien sekä turvapaikanhakijayksiköiden ja perhekuntoutusyksiköiden lapset Rossoon syömään. 

Hinta: 9,50 EUR
Alk.
Ketju: Rosso
Ladataan kommentointia...