2.4.2017

Rotuaari Piknik Oulussa 12.-15.7.2017

Voimassa: 13.7.2016 - 16.7.2016

Odotettu urbaanitapahtuma myös tänä vuonna tutulla paikalla, Rotuaarilla, hotellimme vieressä. Varaa pakettisi Original Sokos Hotel Arinasta pian ja tule kuuntelemaan kotimaisen musiiikin tähtiä -Antti Tuisku, JVG, Pete Parkkonen, Chisu, Juha Tapio, Anssi Kela... ja monia muita!

  • Original Sokos Hotel Arina Rotuaari Piknik

Rotuaari Piknik juhlii hotellimme vieressä myös vuonna 2017

Avausiltana keskiviikkona Oulun keskikaupungin puutarhajuhlassa esiintyjät JVG, Antti Tuisku ja Mikael Gabriel. Torstaina Rotuaarin lavalle nousevat Kaija Koo, Chisu ja Jenni Vartiainen. Perjantaina vuorossa ovat Sanni, Anna Puu ja Pete Parkkonen. Päätösillan lauantain hittisikermän tarjoilevat Juha Tapio, Anssi Kela ja Lauri Tähkä.

Tapahtuman ikäraja on 18 v.


Rotuaari Piknik 12.–15.7.2017
 

Original Sokos Hotel Arina, Oulu

Hinta alkaen 105 €/hlö/vrk/2 hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna
  • pääsylippu illan RotuaariPiknik-tapahtumaan

 

Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varatessa käytä varauskoodia ROTUAARI Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Nettietu vain S-ryhmän omistajille. Tuotteita on rajoitettu määrä. Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä. Varauksen koko arvo maksettava varausta tehdessä. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa. Suoritettua maksua ei palauteta.

S-Etukortilla: 105 EUR/hlö/vrk/2 hh:ssa
Alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels
Ladataan kommentointia...