19.6.2017

Radisson Blu Hotel Oulu - tapahtumiin, joilla on merkitystä

Voimassa: 19.6.2017 - 31.12.2017

Radisson Blu Hotel Oulussa vietät ikimuistoiset juhlat, herkullisen ruuan parissa

Pohjoisen Skandinavian maineikkaimpiin kuuluva tapahtumatalo – Radisson Blu Hotel Oulu – tarjoaa näyttävät puitteet sekä menestyksekkäiden kokousten että unohtumattomien tapahtumien järjestämiseen. Hotelli on tunnettu laadukkaista toteutuksistaan niin pienissä yksityistilaisuuksissa kuin suuremmissa konferensseissa. Sijainti Oulun ydinkeskustassa vesistön äärellä tarjoaa toimivat ja ainutlaatuiset puitteet kaikenlaisille tapahtumille. Nauti pohjoisen suurkaupungin vilkkaasta elämästä tai uniikista luonnonrauhasta, Radisson Blu Hotel Oulussa voit kokea kaiken. Taataksemme tyytyväisyytesi annamme asiakkaillemme 100% tyytyväisyystakuun kaikista tapahtumista.

Juhlan kruunaa illallismenu, jonka voitte valita Radisson Blu Hotel Oulun Executive Chef Markus Kaakisen valmiiksi suunnitelluista menuvaihtoehdoista.
Menut koostuvat puhtaista raaka-aineista ja valittavanasi on maistella aitoja suomalaisia makuja, kuten Lapin luonnosta kirkasvetisestä Inarin järvestä pyydettyä siikaa tai tuoreena lähialueelta oulujärvestä nostettua kuhaa, joka on savustettu lempeästi leppälastuilla keittiömme uunissa. Lihan ystäville tarjolla on mm. katajamarinoitua hirven fileetä, johon yhdistetään savuisuutta sekä metsän utuisuutta ja kirpeyttä tummalla puolukkaliemellä sekä savupekoniröstillä. Emme ole suinkaan unohtaneet aistikkaita kansainvälisiä makuja. Tähtipöly menussa pääsee koskettamaan maailman ruokakarttaa. Alkuruoan raaka-aineissa on vahva kotimaisuuden leima yhdistettynä välimerellisen ruoan kepeyteen ja raikkauteen. Pääruoassa on yhdistetty klassinen Ranskan keittiö sekä perinteiset suomalaiset maut - herkullista. Menujamme yhdistävät suorastaan syntiset jälkiruuat. Makua täydentämään keittiömme on luonut oman kermaisen karamellimaisen kinuskin - tätä täytyy saada maistaa.

Koska jokainen juhla ja tilaisuus on ainutlaatuinen - voimme aina räätälöidä illallismenun toiveidenne mukaisesti.
Kysy lisää myyntipalvelustamme ja tehdään yhdessä tilaisuudestanne juuri teidän näköisenne!

Tervetuloa vieraaksemme taloon, joka tekee kaiken mahdolliseksi!

Myyntipalvelu puh. 020 1234 730 tai sales.oulu@radissonblu.com
Avoinna arkisin ma-pe klo 8-18.

 

Hinta: 35 EUR/hlö
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Kokous- ja tilausravintolat
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Kokous- ja tilausravintolat toimipaikoista:
Ladataan kommentointia...