11.6.2018

Qstock 2018 -majoituspaketti Edeniin

Voimassa: 27.7.2018 - 28.7.2018

Qstock on Oulun kuumin kesäfestari! Majoitu mukavasti Break Sokos Hotel Edenissä meren rannassa, vain kivenheiton päässä festarialueelta.

  • Qstock 2018 majoituspaketti Eden, hotellit oulu, qstock, festarit oulu

    Qstock 2018 Oulussa

Qstock kuuluu Oulun kesään! Koe mm. hard rockia ja glam metallia musiikissaan yhdistelevä Hardcore Superstar Ruotsista ja maalailevaa synapoppia soittava Hurts Englannista. Kotimaisista kärkinimistä Qstockiin saapuu Suomen suvessa harvakseltaan keikkaileva The Rasmus, joka päätti viiden vuoden julkaisutauon Dark Matters -uutuudellaan lokakuussa. Muita esiintyjiä ovat mm. Cheek, Stam1na, Maj Karma, Amorphis, Von Hertzen Brothers, K-X-P, JVG, Elastinen, Anna Puu, Ellinoora, Jenni Vartiainen, Olavi Uusivirta, Michael Monroe ja Kaija Koo.

Aikataulu sekä koko ohjelma esiintyjistä ja bändeistä Qstockin sivuilla. Nallikarista festarialueelle pääset kätevästi Qstock Express -bussilla, joka kulkee non stoppina porttien aukioloaikoina n. 10 minuutin välein.

 

Voimassa 27.-28.7.2018

Break Sokos Hotel Eden, Oulu

alk.  379 €/hlö/2 hh/2 vrk

Hintaan sisältyy:

  • majoitus varaukseen merkitylle henkilömäärälle
  • aamiainen,
  • kylpylän vapaa käyttö
  • Kuntosalin vapaa käyttö sekä
  • kahden päivän ranneke Qstock festivaaliin, joka pidetään Oulun Kuusisaaressa 27.-28.7.2018


Näin varaat netistä:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot.Varatessa käytä varauskoodia QSTOCK. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Varauksen koko arvo maksettava varausta tehdessä. Tehdyn varauksen voi peruuttaa, mutta suoritettua maksua ei palauteta.

Tuotteita on rajoitettu määrä. Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. 

S-Etukortilla: 379 EUR/hlö/2 vrk/2 hh
alk
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels