8.3.2019

Oulun Musiikkijuhlat 10.-24.3.2019

Voimassa: Toistaiseksi

  • KILL Carmen

  • Iiro Rantala

  • Meta4

Oulun Musiikkijuhlille S-Etukortilla edullisemmin:

IIRO RANTALA SUPER TRIO
Ke 13.3. klo 20
(K-18).
Vanha Paloasema Bar, Kauppurienkatu 24, Oulu
S-Etukortilla 19 €
Norm. liput 22/17 €
Pianisti ja säveltäjä Iiro Rantala lukeutuu kansainvälisen jazzkentän valovoimaisimpiin tähtiin, jolle musiikkilajien raja-alueilla liikkuminen on ollut aina luontevaa. Palkinnot valtavilla Saksan markkinoilla, palkitut radio-ohjelmat sekä lukuisat sävellystyöt ovat joitain osoituksia Rantalan moniottelijan kyvyistä.  Hänen rinnallaan niin ikään suurta menestystä nauttiva tanskalaisrumpali Morten Lund ja basisti Timo Hirvonen. Ohjelmisto koostuu Rantalan originaaleista ja jazzstandardien uusista sovituksista.

 

Kamarikonsertti IV
KAMARIKLUBI
Ke 20.3. klo 19
(K-18)
Vanha Paloasema Bar, Kauppurienkatu 24, Oulu
S-Etukortilla 17 €
Norm. liput 20/15 €

Vanhalla Paloasemalla kuullaan varsinainen musiikki-ilottelu, kun Duo Tiksola pikakelaa läpi Paganinin 24 kapriisia, jonka jälkeen kuullaan Marzi Nymanin Rotten Rhapsody, jonka esityksessä säveltäjä on itse mukana – mutta ei soittajana! Illan päättää Johannes Brahmsin hehkuva pianokvartetto g-molli, joka on kuuluisa unkarilaissävyistään.

 

KILL Carmen
La 23.3. klo 17

Areena Oulu, Tyrnäväntie 16, Oulu
S-Etukortilla 31 €
Norm. liput 36 €

Yhteistyössä JoJo – Oulun Tanssin Keskus

Tulkaa katsomaan häntä, joka tuhoaa, hävittää, häntä joka suistaa hulluuteen! Repii onnen, vie omaisuuden, pilaa maineen, tahraa kunnian, sysää yhteiskunnan kaaokseen. Hän on täällä: Carmen! Kansainvälisesti palkitun Compañía Kaari & Roni Martinin näyttämöteokset tunnetaan rujon absurdista estetiikastaan. KILL Carmen on samanaikaisesti julkea ja julma, viettelevä ja nyrjähtänyt. Roni Martinin johtama orkesteri yhdistelee suvereenisti funkia, flamencoa, ja balkan-vaikutteita. Espanjalaistanssijat Mariana Collado ja Carlos Chamorro rynnistävät näyttämölle nauraen kuolemalle päin naamaa

 

 

Lipunmyynti: Ticketmasterin palvelupisteet kautta maan. Lipun hintaan lisätään käsittelykulut. Ilman käsittelykuluja Oulu 10 -palvelupisteet ja Valveen lippumyymälä.

Lippuostot eivät kerrytä Bonusta.

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Muut pubit ja baarit
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut pubit ja baarit toimipaikoista: