3.4.2017

Kevyempänä kesään - hyvänolon startti 6.5. Oulun Edenissä

Voimassa: 3.4.2017 - 6.5.2017

Haaveiletko elämäntapamuutoksesta ja keveämmästä olosta? Valmennuksen avulla voit murtaa oman mielen esteitä muutokselle ja tehdä tavoitteista vihdoin totta!

Break Sokos Hotel Eden, Muutosvalmennus Harmonia sekä VitaPower järjestävät yhteistyössä Kevyempänä Kesään – Hyvänolon startin.


Haaveiletko elämäntapa muutoksesta ja keveämmästä olosta? Elämäntapamuutokseen ja energiseen oloon tarvitaan laadukasta ravintoa, sopivaa liikuntaa, motivaatiota ja henkistä hyvinvointia. Päivän aikana saat avaimia kaikille näille elämänmuutoksen osa-alueille.
Valmennuksen avulla voit murtaa oman mielen esteitä muutokselle ja tehdä tavoitteista vihdoin totta! Päivän päätteeksi voit vaikka rentoutua Edenin aalloissa kylpylässä tai hemmotteluhoidoissa hyvinvointiosastolla. Ota aikaa itsellesi!

Päivän ohjelma:
Klo 9:00 - 9:15 Tervetuloa luomaan tavoitteesi todeksi!
Klo 9:15 - 12:15 Avaimia elämänmuutokseen ja motivaatioon: Aarrekartta – luo unelmasi todeksi!® -valmennus, Heidi Lumiaho
klo 12:15-12:45 Keittolounas
Klo 12:45 -14:00 Syömällä hyvä ja kevyt olo
Klo 14:00 -14:30 Liikkumalla lisää elinvoimaa
Klo 14:30 -15:00 "Matkaeväitä muutokseen" - keskustelua ja päivän päättäminen

Hinta 57 € / hlö sis. ohjelman ja päivän tarjoilut
Lisäksi voit varata päivän päätteeksi itsellesi rentouttavan hemmotteluhoidon, nauttia virkistävästä uinnista kylpylän allasosastolla (15 €/hlö) tai käydä kuntosalilla (10 €/hlö).

Tiedustelut ja varaukset:
Myyntipalvelu arkisin ma-pe klo 8 - 18 puh. 020 1234 603 tai sähköpostitse myynti.eden@sokoshotels.fi
Minimi ryhmäkoko päivän toteutumiseen on 10 henkilöä.

 

VitaPower valmentaja auttaa sinua löytämään avaimet kevyeen ja energiseen oloon. Terve ja hyvinvoiva keho sekä virkeä mieli näkyvät ulospäin. Oikeanlaisella ravitsemuksella sekä sinulle sopivalla liikunnalla saamme energisyytesi puhkeamaan täyteen loistoonsa. Valmentajanasi toimii kouluttautunut ravintovalmentaja Merja Erikkilä. Lue lisää www.vitapower.fi
Muutosvalmennus Harmonian järjestämässä Aarrekartta™-valmennuksessa pysäytetään arjen oravanpyörä ja suunnataan omien arvojen ja tavoitteiden mukaiseen elämään. Valmennuksessa Aarrekartan avulla motivoidutaan elämänmuutokseen, oman terveyden, mielekkään arjen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin teemoihin tai vaikka painonpudotukseen. Avaimet muutokseen ovat omissa käsissämme! Kun tiedostamme unelmamme ja tärkeän päämäärän sekä suhtaudumme luottavaisesti sen toteutumiseen, huomaamme uusin silmin elämän tarjoamat lukuisat mahdollisuudet ympärillämme. Aarrekartta -työskentely on Fakta & Fiktio Oy:n (www.fakta-fiktio.fi) tuotesuojattu koulutus. Valmennuksen kehittäjä on FM Kristiina Harju. Valmentajanasi Oulussa toimii Heidi Lumiaho YTM, Aarrekartta – luo unelmasi todeksi!®-kouluttaja, Parisuhteen aarrekartta -kouluttaja, Licensed Practitioner of NLP™ . Lue lisää osoitteesta: www.muutosvalmennusharmonia.fi

Hinta: 57 EUR/hlö
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels
Ladataan kommentointia...