14.1.2020

Hiihtolomalaisten Oulu

Voimassa: 21.1.2020 - 31.3.2020

Talven Ihmemaa Oulu - Nallikarin Talvikylä, Lumenveistokisat, Polar Bear Pitching ja muut talven riemut odottavat Pohjolan valkeassa pääkaupungissa!

  • Nallikarin jäällä

  • Nokipannukahvilla hiihtolenkin varrella

  • Superpark oulu sokos hotels

    Superparkissa viihtyvät kaiken ikäiset

  • Fat Bikeja voi vuokrata vaikka Leijakoulu Lappikselta

Nallikarin Talvikylä avautuu taas 9.2.2020!

Pohjoisen eksotiikkaa on tarjolla  jäätyneen meren rannalla, kun Nallikarin Talvikylä rakentuu taas lasten ja lastenmielisten iloksi.

Tarjolla on todellinen talven ihmemaa poroineen ja mönkijöineen, vauhdikkaita tuubimäkiä ja lumilinnoja - makkaroita ja kuumaa kaakaota unohtamatta. Pue perheesi lämpimästi ja vietä vaikka koko päivä talvisäästä ja lasten riemusta nauttien.

Illalla tuntuu hyvältä löylytellä hotellin saunoilla ja käydä vielä syömässä lasten valitsemassa ravintolassa. 

Talvikylän rannekkeen voit ostaa meiltä etuhintaan á 15 eur ( norm. á 16 eur). Klikkaa ranneke itsellesi Lisäpalvelut -kohdasta hotellin nettisivuilta tai kysy tullessasi vastaanotosta.

Nallikari Snow Fest -lumenveistokilpailu  19.-23.2.2020 

Kansainvälinen lumenveistotapahtuma rakentuu Nallikarin merellisiin maisemiin. Tapahtuman aikana sinulla on mahdollisuus nähdä ammattilumenveistäjiä työssään ja jopa itse osallistua lumiveistospuiston rakentamiseen. 

Talvikylän aktiviteettien lisäksi alueelle jää kisan myötä myös veistospuisto, joka ilahduttaa Nallikarin kävijöitä niin pitkään kun säät sallivat. 

Polar Bear Pitching 12.3.2020

Tämän jäätävämmäksi ei homma voi mennä! Hyiseen Itämereen kairattu avanto, tulenkatkuista asiaa sieltä käsin ja saunan lämpimät jälkilöylyt Torinrannassa. Toisena tapahtumapaikkana toimii Original Sokos Hotel Arina ja Ravintola Amarillo. Tervetuloa paikan päälle todistamaan pohjoisen luovaa hulluutta ja tahdonvoimaa! https://polarbearpitching.com/

Ruskotunturi 

Ruskotunturi on laskettelukeskus muutaman kilometrin päässä Oulun keskustasta. Laskettelurinteiden lisäksi Ruskotunturilta löytyy kaksi snowparkkia temppuiluun sekä huikea Lastenmaa! Lastenmaasta löytyy lastenhissi, karuselli, pulkkamäki sekä nuotiopaikat tulisteluun. Lisätiedot, hissilippumaksut  ja tiedot ympäri talven järjestettävistä tapahtumista löydät täältä. Hotellilta saa lainaan pulkkia ja liukureita. 

Ikisuosikit sisätiloissaSuperpark Oulu, Tiedekeskus Tietomaa ja Oulun Kiipeilykeskus tarjoavat takuuvarmaa lomariemua säästä riippumatta. Edullisempia yhteistyölippuja on saatavilla hotellin respasta. 

Original Sokos Hotel Arina, Oulu 

alk. 59 € /hlö / vrk / 2hh, lisävuode 15 €/vrk.
 
Hinta sisältää:
  • majoituksen
  • hotelliaamiaisen
  • asiakassaunan ja kuntoiluhuoneen käytön
Lisätietoja ja varaukset:
Original Sokos Hotel Arinan nettisivuilta, Myyntipalvelusta puh. 08 3123 255 , ma-pe 8-16 tai hotellin vastaanotosta puh 08 312 311 tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20.
 
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän Omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.
S-Etukortilla: 59 EUR/hlö/vrk/2 hh
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels