11.5.2019

Cabaret Rovaniemen Teatterissa

Voimassa: 21.9.2019 - 20.12.2019

Hyvä herrasväki, jättäkää huolenne ja käykää pöytään – me viihdytämme. Näin lupaa musikaalien mestariteos Cabaret Rovaniemen Teatterissa. Willkommen, bienvenue, welcome!

  • Cabaret Rovaniemen Teatterissa majoitus Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi
Pimeään syttyy valomainos kirjain kirjaimelta. Siinä lukee Cabaret. Olemme kaupungissa nimeltä Berliini, vuosi on 1929. Emme tiedä, mitä Eurooppa saa pian kokea, millä tavalla juhlat loppuvat. Vielä ei ole aika. On uudenvuoden yö Kit Kat Klubilla ja kohtalo ajanut ihmiset yhteen. On se hetki ja villi kokoelma naisia, miehiä, musiikkia ja tanssia. Kaikki on mahdollista. Amerikkalaisen kirjailijan, Cliff Bradshawn ja laulaja Sally Bowlesin katseet kohtaavat. Kaksikon välille kietoutuu syvä ja hauras rakkaustarina, samoin kuin heidän ympärilleen kertyy perheentapainen yhteisö erilaisia persoonia. On onnenonkija Ernst, majatalon emäntä Fräulein Schneider, hedelmäkauppias Herr Schultz ja Kit Kat -klubilaiset. Kaupungin ilmapiiri alkaa kuitenkin kiristyä ja sen myötä myös Klubin, Cliffin sekä Sallyn elämä muuttua ja usko tulevaisuuteen kääntyä.
 
Ennen sitä hyvä herrasväki, jättäkää huolenne ja käykää pöytään – me viihdytämme. Näin lupaa musikaalien mestariteos Cabaret. Willkommen, bienvenue, welcome!
 
 
 
Voimassa esityspäivinä 21.9.-20.12.2019

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Alk. 78,00€/hlö/vrk/2 hh
 
Hintaan sisältyy:
• majoitus
• aamiainen
• asiakassauna
• teatterilippu
 
Lisätietoja ja varaukset:
Tiedustelut suoraan hotellista, puh. 020 1234 695

Suomesta soitettaessa puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Paketteja on rajoitettu määrä.

S-Etukortilla: 78 EUR/hlö/vrk/2hh
alkaen
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels