19.6.2018

Bonusta myös meiltä!

Voimassa: Toistaiseksi

Esittelyssä Arinan paikalliset Bonuspartnerit.

Kaluste Varrio

Kaluste Varrio on lappilainen perheyritys, päätoimialana huonekalujen vähittäismyynti. Kaluste Varrio tarjoaa asiakkaille lisäksi sisustussuunnittelupalvelua sekä kasaus-, asennus- ja kotiinkuljetuspalvelua Lapissa.

Saat tuotteista ja palveluista Bonusta esittämällä S-Etukortin kassalla maksun yhteydessä. Samalla annat suostumuksen Kaluste Varriolle ilmoittaa maksamasi summan ja ajankohdan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin maksettavan Bonuksen laskemista varten.
Rengasmarket Haukipudas

Haukiputaalla sijaitseva rengasliike tarjoaa sinulle laadukkaat renkaat, vanteet, renkaanvaihdot, renkaiden kausisäilytyksen eli rengashotellin, varaosien ja akkujen myynnit, öljynvaihdot, autojen huollot ja korjaukset sekä ilmastointilaitehuollot.


Saat tuotteista ja palveluista Bonusta esittämällä S-Etukortin kassalla maksun yhteydessä. Samalla annat suostumuksen Rengasmarketille ilmoittaa maksamasi summan ja ajankohdan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin maksettavan Bonuksen laskemista varten.

Suomen Väriasema Oy

Väriasema on Oulun seudulla toimiva Laser- ja mustetulostuskasettien erikoisliike, jonka asiakkaina ovat yritykset, yhteisöt ja yksityiset kotitaloudet. Täyttöihin käytämme merkkikohtaisia, alkuperäistä vastaavia musteita ja väriaineita.

Saat tuotteisra Bonusta esittämällä S-Etukortin kassalla maksun yhteydessä. Samalla annat suostumuksen Suomen Väriasemalle ilmoittaa maksamasi summan ja ajankohdan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin maksettavan Bonuksen laskemista varten.


Superpark Oulu

SuperPark Oulu on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto. Oulun Limingantullissa sijaitsevasta SuperParkista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä.

Saat pääsylippuostoista Bonusta esittämällä S-Etukortin kassalla maksun yhteydessä. Samalla annat suostumuksen Superparkille ilmoittaa maksamasi summan ja ajankohdan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin maksettavan Bonuksen laskemista varten.
Mikäli Bonus ei ole kirjautunut ostoistasi bonuspartnerillamme, ota yhteys kyseiseen palveluntarjoajaan.
 

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Kodin tarvikkeet ja sisustus
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Kodin tarvikkeet ja sisustus toimipaikoista:
Auton huoltopalvelut
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Auton huoltopalvelut toimipaikoista:
Liikuntapalvelut
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Liikuntapalvelut toimipaikoista: