Bonus tuplana Meri-Lapin toimipaikoissa 1.–31.10.2010
Enempi on parempi
– Bonus tuplana Meri-Lapin toimipaikoissa!

Osuuskauppana tehtävämme on tarjota palveluja ja hyötyjä sinulle ja kaikille muille Arinan omistajille. Koska enempi on parempi, tarjoamme Bonuksen tuplana Meri-Lapissa 1.–31.10.2019.

Ostosten keskittäminen palkitsee Bonuksen muodossa, joten nyt kannattaa ottaa oman alueen palvelut tehokäyttöön: Salet ja S-marketit ovat avoinna pitkään ja valikoimasta löytyy runsaasti kotimaista. Kauppakeskus Coronassa Prisman laajan tarjonnan ohella palvelevat kauneuden erikoisliike Emotion ja parturi-kampaamo Tälläämö. Tornion Prismasta saman katon alta LähiABC:lta löydät maukkaat burgerit ja noutopöydän. Tankkaamalla ABC:lla kerrytät Tankkausbonusta, mutta samalla myös kuukauden ostojasi, minkä ansiosta saat paremman bonusprosentin koko kuukaudelta.

 

Tervetuloa ostoksille!

Etu on voimassa Kemin, Keminmaan, Simon, Tornion, Ylitornion ja Tervolan toimipaikoissa.

 

Etkö ole vielä omistaja?

Liity nyt omistajaksi Meri-Lapissa ja saat osuuskaupan huippuedut!

Klikkaa ja lue lisää >

 

Etu ei koske Tankkausbonusta eikä bonuspartnereita.  Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosioikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.Lisätietoa kampanjabonuksen kertymisestä: Bonustuplana.fiBonusta tai maksutapaetua ei myönnetä tupakka- ja alkoholituotteista.

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella, pääsääntöisesti 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoilla. Osuuskauppojen bonustaulukot vaihtelevat hieman. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja-ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: S-kanava.fitai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-pe 8-20, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).