Enempi on parempi
– Bonus tuplana kaikissa Arinan toimipaikoissa!

Osuuskauppana tehtävämme on tarjota palveluja ja hyötyjä sinulle ja kaikille muille Arinan omistajille. Koska enempi on parempi, tarjoamme Bonuksen tuplana kaikissa Arinan toimipaikoissa 6.-15.12.2019. Mitä enemmän keskität ostoksiasi osuuskauppaan, sen enemmän se palkitsee sinua Bonuksen muodossa. Nyt siis kannattaa ottaa oman osuuskaupan palvelut tehokäyttöön!

Seuraa ilmoitteluamme ja kerää parhaat hyödyt omasta osuuskaupastasi.

Etu ei koske Tankkausbonusta,  bonuspartnereita eikä Break Sokos Hotel Edeniä ravintoloineen.  Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosioikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.Lisätietoa kampanjabonuksen kertymisestä: Bonustuplana.fiBonusta tai maksutapaetua ei myönnetä tupakka- ja alkoholituotteista.

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella, pääsääntöisesti 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoilla. Osuuskauppojen bonustaulukot vaihtelevat hieman. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja-ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: S-kanava.fitai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-pe 8-20, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).