Bonus tuplana Arinan toimipaikoissa 2.–11.8.2019
Enempi on parempi
– Bonus tuplana kaikissa Arinan toimipaikoissa!

Osuuskauppana tehtävämme on tarjota palveluja ja hyötyjä sinulle ja kaikille muille Arinan omistajille. Koska enempi on parempi, tarjoamme Bonuksen tuplana kaikista Arinan toimipaikoista Arinan toimialueella 2.-11.8.2019.

Ostosten keskittäminen palkitsee Bonuksen muodossa, eikä siinä vielä kaikki:
Elokuussa vietämme myös Omistajapäiviä, jolloin saat lukuisia etuja S-Etukortilla. Koulun alku ja muut syksyn uudet tuulet näkyvät valikoimissamme, joten nyt kannattaa lähteä edullisille ja inspiroiville ostoksille!

Seuraa ilmoitteluamme ja kerää parhaat hyödyt omasta osuuskaupastasi.

Etu ei koske Tankkausbonusta, bonuspartnereita eikä Break Sokos Hotel Edeniä ja Radisson Blu Hotel Oulua ravintoloineen. Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosioikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.Lisätietoa kampanjabonuksen kertymisestä: Bonustuplana.fiBonusta tai maksutapaetua ei myönnetä tupakka- ja alkoholituotteista.

Omistajapäivät:
to-su 1.-4.8 Rovaniemen Pukumies sekä Oulun ja Zeppelinin Mick's-myymälät
to-su 8.-11.8 Arinan Prismat, Kodin Terra, Emotionit ja Tälläämöt

Jos et ole vielä Arinan omistaja, voit liittyä tästä!

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella, pääsääntöisesti 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoilla. Osuuskauppojen bonustaulukot vaihtelevat hieman. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja-ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: S-kanava.fitai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-pe 8-20, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).