Enempi on parempi
– nyt Bonus tuplana kaikissa Arinan toimipaikoissa 24.5.–2.6.19

Osuuskauppana tehtävämme on tarjota palveluja ja hyötyjä sinulle ja kaikille muille Arinan omistajille. Kiitoksena omistajien alkuvuoden aktiivisuudesta ja lisääntyneestä palvelujen käytöstä järjestämme juhlakaudella Enempi on parempi   -kampanjan. Saat tuolloin omistajana Bonuksen tuplana kaikista Arinan toimipaikoista Arinan toimialueella.


Hankkimalla nyt arki- ja juhlaostokset omasta kaupasta saat itsellesi entistä enemmän omistajahyötyä!

 

Lisätietoja Bonuksesta: Bonustuplana.fi

Etu ei koske Tankkausbonusta,  Pukumies Kokkolaa ja Seinäjokea, bonuspartnereita eikä Break Sokos Hotel Edeniä ja Radisson Blu Hotel Oulua ravintoloineen. Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosioikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.Lisätietoa kampanjabonuksen kertymisestä: Bonustuplana.fiBonusta tai maksutapaetua ei myönnetä tupakka- ja alkoholituotteista.

 

Jos et ole vielä Arinan omistaja, voit liittyä tästä!

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella, pääsääntöisesti 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoilla. Osuuskauppojen bonustaulukot vaihtelevat hieman. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja-ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: S-kanava.fitai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-pe 8-20, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).