1.8.2014

Osuuskaupan tiedote 01.08.2014

Vuorokauden ympäri palveleva Sale avattu Turun keskustaan

ABC Koulukadun palvelukokonaisuus tarjoaa lähialueen asukkaille, matkailijoille sekä ohikulkijoille monipuolisia palveluita 24 h/vrk.

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, Sale ryhmäpäällikkö Kari Öyry, puh. 010 764 4112
Turun Osuuskauppa, ABC ketjupäällikkö Mikko Malmberg, puh. 010 764 4075

Turun Osuuskauppa on uudistanut Koulukadun liikennemyymälä- ja marketkokonaisuutta. Koulukadun ABC:n yhteydessä palvelee nyt uusi Sale-myymälä, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Sale Koulukadulla on runsaat ja monipuoliset valikoimat kaikista tuoteryhmistä, joten uudessa Salessa hoituu vaivattomasti niin arjen ruokaostokset kuin pienemmät eväsostoksetkin.

Kiinteistössä aiemmin toimineet S-market ja ABC Market on suljettu ja S-marketilta vapautuneet tilat on vuokrattu edelleen.

Monipuolinen palvelutarjonta

Koulukadun ABC:llä palvelee tuttuun tapaan ABC restaurant, jonka palvelutarjontaan sisältyy noutopöytä, á la carte -annokset, pizzat sekä herkullinen kahvilatarjonta. Liikennemyymälän puolella tehdään vielä elokuun aikana pienempiä muutostöitä. Uudistusten yhteydessä ABC Koulukadun kahvilan vitriinitarjontaan tuodaan herkullinen valikoima suolaisia ja makeita leivonnaisia. Tarjolle tulee lisäksi raikkaat itse tehdyt smoothiet.

Liikennemyymälässä palvelee lisäksi Hesburger, joka on avoinna ma-to klo 10.30-22.30, pe 10.30-01.00, la 11.00-04.30, su 11.00-22.30.

ABC Koulukadun muutokset tuovat uusia tuulia myös liikunta-alalle. Uutena palveluna kiinteistöön tulee M&M Kuntotalon liikuntakeskus. S-marketilta vapautuneisiin tiloihin avataan syyskuun aikana valoisa, ilmeeltään raikas, hyvän mielen 24h liikuntapaikka, jossa on monipuoliset kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut.

 

 

 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
ABC-liikennemyymälät
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun ABC-liikennemyymälät toimipaikkoja:
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Abc koulukatu, Sale 24 h, Tok