21.1.2009

Osuuskaupan tiedote 21.01.2009

Vesijärven Auton uusi Toyota-autotalo harjakorkeudessa

Vesijärven Auton uuden täyden palvelun Toyota-autotalon rakennustyöt Renkomäessä ovat edenneet aikataulussaan ja harjannostajaisia vietetään tänään 21.1.2009. Uuden autotalon avajaisia päästään viettämään huhtikuussa.

Vesijärven Auton uusien tilojen pinta-ala tulee olemaan noin 8 000 m2. Uusi autotalo nousee Renkomäkeen keskeiselle paikalle hyvien liikenneyhteyksien varrelle. Pysäköintialueelle tulee tilaa ensi alkuun reilulle 500 autolle.

Hankkeen kokonaiskustannukset kohoavat yli 12 miljoonaan euroon. Vesijärven Auton tilojen pääurakoitsija on Rakennusosakeyhtiö Hartela ja pääsuunnittelija on Arkkitehtitoimisto Ilkka Ridanpää.

Kaikki palvelut saman katon alta
- Vesijärven Auton uudesta autotalosta tulee nykyaikainen täyden palvelun autotalo, joka on suunniteltu varta vasten autokaupan vaatimuksia silmällä pitäen. Uusi autotalo palvelee asiakkaitaan jatkossa entistäkin monipuolisemmin ja joustavammin. Uusien ja käytettyjen autojen myynnin, huolto- ja varaosapalvelun ja Toyota Rentin rinnalle tulee aikaisempaa suurempi peltikorjaamo, josta jatkossa löytyy myös oma maalaamo, sanoo Hämeenmaan autotaloista vastaava johtaja Risto Korkka.

Myös autotalon aukioloaikoihin tulee muutoksia. Uudessa Toyota-autotalossa automyynti on avoinna arkisin klo 8-19 ja lauantaisin klo 10-15. Huolto- ja korjaamopalvelu taas palvelee asiakkaita arkisin klo 7-19 ja varaosapalvelu arkisin klo 7-19 ja lauantaisin klo 10-15.

Uusi Toyota-autotalo tulee työllistämään noin 50 autokaupan ammattilaista.

Lisätietoja:
Osuuskauppa Hämeenmaa, autokaupan toimialajohtaja, talousjohtaja Risto Korkka, puh. (03) 8130 267 tai GSM 0500 30 17