14.7.2015

Osuuskaupan tiedote 14.07.2015

Varuboden på Åland osallistuu tänäkin vuonna Sadonkorjuujuhliin

Varuboden på Åland on lisännyt Sadonkorjuujuhlan tapahtumakalenteriin jo hyvissä ajoin. Osuuskauppa on alusta asti panostanut vahvasti lähiruokaan.Tapahtuman teema on sekä hyvin tärkeä että ajankohtainen. - Osallistumme mielellämme tapahtumiin, jotka edistävät oman alueen toimintaa, kertoo toimialajohtaja Bengt Vinberg.

Varuboden på Åland tukee paikallista toimintaa

- Meille oli itsestäänselvyys osallistua Sadonkorjuujuhliin tänäkin vuonna. Viime vuonna olin itse paikalla ja näin kuinka hyvin tapahtuma houkutteli mukaan kaiken ikäisiä osallistujia, joten halusimme ehdottomasti olla mukana myös tulevina vuosina. Teemana lähiruoka ja lapset on todella ajankohtainen. Osallistumme mielellämme tapahtumiin, jotka edistävät oman alueen toimintaa, varsinkin mikäli tapahtumiin voi osallistua koko perheen voimin, kertoo toimialajohtaja Bengt Vinberg.

- Meille lähiruoka on tärkeä osa arkipäivää ja kehitämme jatkuvasti yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa. Sen lisäksi että tuemme paikallisia tuottajia, haluamme myös olla varmoja, että asiakkaamme saavat huippulaatuisia ja tuoreita tuotteita, Vinberg korostaa.

Lähiruoka ja terveellinen elämäntapa osana arkea

Varuboden på Åland on alusta asti panostanut vahvasti lähiruokaan. Lähituotettujen tuotteiden määrän kasvu ja entistä suurempi tuottajaverkosto on näkynyt toimipaikoissa mm. sesonkien mukaan vaihtuvina teemoina, jotka tuovat esille ajankohtaisia tuotteita. Lähituotetarjonnan jatkuva kehittäminen mahdollistaa lähituotteiden saatavuuden aikaisempaa useammassa tuotekategoriassa ja kattavammin vuoden ympäri. Tavoitteemme on saada lähiruoka osaksi asiakkaiden arkipäivää ja tutustuttaa koko perhe lähituotettuihin vaihtoehtoihin.

- Meille on hyvin tärkeää, että lapset ja nuoret saavat elää terveellistä arkea. Pyrimme kannustamaan lapsia ja nuoria aktiiviseen arkeen tukemalla heidän liikunta- ja kerhotoimintaa sekä osallistumalla tapahtumiin. Stafettkarnevalen on esimerkki tapahtumasta jota tuemme. Terveellisen arjen lisäksi on erittäin tärkeää, että lapset ja nuoret oppivat monipuolisen ruoan merkityksen ja arvostavat korkealaatuista lähiruokaa, Vinberg selittää osuuskaupan toiminnasta ja kiinnostuksesta osallistua Sadonkorjuujuhliin.

Sadonkorjuujuhla näkyy toimipaikoissa

Sadonkorjuujuhla on luonnollisesti esillä S-market Godbyssä ja S-market Jomalassa. Varuboden på Åland osallistuu tapahtumaan myös järjestämällä kokkikoulun lapsille. Kokkikoulu järjestetään Merikorttelissa sekä lauantaina että sunnuntaina.