30.12.2015

Osuuskaupan tiedote 30.12.2015

Vapautamme arkeasi - Hämeenmaan markettien aukioloajat laajenevat tammikuun alussa

Osuuskauppa Hämeenmaa vapauttaa asiakkaidensa arkea. Hämeenmaa tarttuu lainmuutoksen avaamaan mahdollisuuteen heti ja pidentää 2.1.2016 alkaen Prismojen aukioloja. S-market Renkomäki alkaa palvella asiakkaita vuorokauden ympäri 4.1. alkaen, ja myös lahtelaisen S-market Mascotin aukioloja laajennetaan tuntuvasti. Lisäksi helmikuun alussa on tulossa myymäläkohtaisia muutoksia lähes jokaisen marketin aukioloaikoihin.

Hämeenmaan Prismat Forssassa, Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Riihimäellä ovat lain voimaantultua auki maanantaista lauantaihin kello 8–21, sunnuntaisin kello 11-19. S-market Mascot Lahdessa palvelee asiakkaita 4. tammikuuta alkaen maanantaista lauantaihin kello 7-23 ja sunnuntaisin kello 10-23. S-market Renkomäki puolestaan aloittaa ympärivuorokautisen aukiolon. – S-market Renkomäki aukeaa maanantaina 4. tammikuuta kello seitsemältä ja on siitä eteenpäin aina auki ympäri vuorokauden, vt. toimialapäällikkö Mervi Grönberg Hämeenmaalta kertoo.

Lisäksi helmikuun alussa on tulossa myymäläkohtaisia muutoksia lähes jokaisen marketin aukioloaikoihin. Lisäyksiä aukiolotunteihin on suunniteltu useisiin S-marketeihin ja Saleihin erityisesti sunnuntain aamupäivälle ja myös lauantai-iltoihin. – Aukioloaikojen vapauttamisella haluamme helpottaa ja vapauttaa asiakkaidemme arkea, sanoo toimialajohtaja Lari Rusila. – Seuraamme myymäläkohtaisesti toimintaympäristöä ja asiakastarpeita. Muutoksia aukioloaikoihin tehdään tarpeiden mukaan, Rusila jatkaa.

– Isojen markettien aukioloaikoja ei ole koskaan pidennetty tällä tavalla. Asiakkaamme voivat nyt entistä vapaammin valita, milloin on heille paras aika käydä kaupassa. Aikataulujen joustavampi suunnittelu vapauttaa aikaa muuhun arkeen, perustelee Lari Rusila.

Hämeenmaan myymälöiden uudet aukioloajat osoitteesta http://patarumpu.fi/2015/12/15/nain-aukiolot-laajenevat-eri-puolilla-suomea/

https://www.s-kanava.fi/web/hameenmaa/myymalat-ja-palvelut

Liite:
Osuuskauppa Hämeenmaan marketien uudet aukioloajat (muutokset aukioloaikoihin mahdollisia)

Lisätietoja
Lari Rusila, toimialajohtaja, 050 363 6602

Mervi Grönberg, vt. toimialapäällikkö, 050 434 4427 
Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutinen koskee toimipaikkoja:
S-market
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun S-market toimipaikkoja:
Prisma
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Prisma toimipaikkoja:
Sale
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sale toimipaikkoja:
ABC-liikennemyymälät
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun ABC-liikennemyymälät toimipaikkoja: