18.2.2019

Osuuskaupan tiedote 18.02.2019

Vallila ja Hämeenmaa tuovat Lahden levollista tunnelmaa koteihin

Vuonna 2019 Vallilan suosittujen kaupunkikuosien joukkoon liittyy myös Lahti. Vesijärvi-maiseman innoittamia Vallila-tuotteita on myynnissä ainoastaan Launeen, Holman ja Hollolan Prismoissa.
 
Idea Lahti-kuosiin lähti oikeastaan jo vuosi sitten, kun Vallilan Hämeenlinna-mallisto tuli myyntiin Hämeenlinnan Prismaan. – Ajattelimme, että Lahdellekin olisi kiva saada oma kuosi. Vallilan puolelta ideasta innostuttiin heti, myyntipäällikkö Mervi Alastalo Launeen Prismasta kertoo.
 
Myös Forssa- ja Hämeenlinna-kuosit suunnitellut Tanja Orsjoki Vallilalta on luonut kaupunkikuosien mallistoon lukuisia kaupunkeja ja maisemia. Orsjoen ja Hämeenmaan yhteistyö jatkuu nyt Lahdessa.
 
Orsjoen kauniissa Lahti-kuosissa on kuvattuna Pikku-Vesijärven maisema aurinkoisena kevätpäivänä. Pääosassa on järvi, jonka lumoavan kimmellyksen takaa pilkistää Lahden kaupunki. Vedestä inspiraationsa saavan kuosin tunnelma on kaunis, seesteinen ja odottava. Vesi on lahtelaisille merkittävä ylpeydenaihe, sillä kaupunki on lukuisien järvien ympäröimä ja sen hanavesi on ylivertaista.
 
– Halusimme kuosiin esille Lahden merkittävimpiä paikkoja, kuten hyppyrimäet ja radiomastot, mainitsee Alastalo. Inspiraatiota etsittiin myös satamasta ja Messilän maisemista, kunnes Pikku-Vesijärven näkymä valikoitui innoittavimmaksi. Idyllinen Pikku-Veskun puistoalue onkin lahtelaisille tärkeä vapaa-ajanviettopaikka ja eräs kaupungin kauneimmista alueista. Tarkkasilmäinen löytää Lahti-kuosin maisemasta myös toivotut hyppyrimäet ja radiomastot.
 
Vallila Lahti sopii hillittyyn sisustustyyliin. Keväistä ilmettä kotiin saa kahdella eri värityksellä: lämpimän sävyisellä vihreällä tai modernilla sinisellä korostetulla kuosilla.
Prismojen valikoimissa on sivu- ja kappaverhoja, tyynynpäällisiä ja pussilakanasettejä, erikokoisia printtimattoja, mukeja, kangaskasseja sekä pöytäliinaksi hyvin sopiva akryylipinnoitteinen vahakangas. Ostosten yhteydessä mukaan tarttuu kätevästi myös tilava Lahti-kestokassi. Tuotteet on valmistettu korkeilla valmistuskriteereillä ja vastuullista puuvillantuotantoa tukien.

Vallila Lahti –tuotteiden vastaanotto on ollut lämmin. – Vaikka mallistoon kuuluu laajasti erilaisia tuotteita, asiakkaat ovat jo toivoneet lisäyksiä valikoimaan, Mervi Alastalo toteaa.
 
Lisätietoja:
Osuuskauppa Hämeenmaa, apulaismyyntipäällikkö Prisma Laune, Arto Karjalainen, 044 742 0230

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Ketju: Prisma