19.11.2019

Uusi Sale Vanha-Ulvila avataan torstaina 28.11.2019

Satakunnan Osuuskauppa avaa ensi viikolla torstaina uuden Sale-myymälän Vanha-Ulvilaan. Uusi myymälä on rakennettu entisen Mäkitori-kiinteistön välittömään viereen, samalle tontille kuin vanha Sale-myymälä. Uuden Vanha-Ulvilan Salen avajaiset pidetään torstaina 28.11.2019 klo 10 alkaen.

"Haluamme palvella asiakkaitamme Ulvilassa parhaalla mahdollisella tavalla jatkossakin ja siksi olemme halunneet investoida tulevaisuuteen Ulvilan alueella. Nykyaikainen myymälä mahdollistaa myös energiakulutuksen pysymisen maltillisena. Vanha-Ulvilan Sale on ensimmäinen pienmyymälöistämme, jossa energiatehokkuutta takaa aurinkovoimala ja maalämpö. Energiatehokkuus on osa vastuullista toimintaamme", toteaa toimialajohtaja Kaartinen.

Uudessa Salessa on toteutettu asiakkaiden toiveita, myymälässä on kahviautomaatti ja nopean asioinnin mahdollistava pikakassa. Salen yhteyteen tulee myös asiamiesposti ja Postin pakettiautomaatti. Tuoretuotteiden ja nopean syömisen valikoima kasvaa noin 100 tuotteella.

Asiakkaita palvelee uudessa myymälässä tuttu henkilöstö ja ABC-mittarikenttä löytyy jatkossakin totutusta paikasta. Vanha Mäkitori-kiinteistö puretaan joulun jälkeen pois tontilta, sen jälkeen uudessa Sale Vanha-Ulvilassa on yhä paremmat parkkipaikat myymälän yhteydessä. Kaikkiaan uusia parkkipaikkoja tulee neljäkymmentä. Ensi viikolla vanha Sale-myymälä palvelee aina tiistai-iltaan klo 18 asti ja uusi myymälä avataan juhlallisin menoin torstaina 28.11 klo 10.

Lisätietoja:

toimialajohtaja Jussi Kaartinen                                                                                   
market- ja tavaratalokauppa                                                          
Satakunnan Osuuskauppa                                                              
050 388 3045                                                                                          
jussi.kaartinen@sok.fi