2.12.2019

Osuuskaupan tiedote 02.12.2019

Uusi Sale Puistolinna avataan Heinäpään sydämessä 5.12.2019 klo 10.00

Osuuskauppa Arina avaa uuden energiatehokkaan Sale Puistolinnan torstaina 5.12.2019 klo 10. Myymälän pinta-ala on vajaa 300 m2 ja tuotevalikoimiin kuuluu 3350 tuotetta. Valikoimissa on otettu huomioon erityisesti alueen asukkaiden toiveita lähiruuan ja erikoisruokavaliotuotteiden suhteen.

  • Sale Puistolinnan henkilökunta odottaa jo innokkaasti 5.12. pidettäviä avajaisia

Lähipalvelun laaja ja kattava valikoima, sekä hyvä saavutettavuus yhdistyvät uudessa Sale Puistolinnassa

Sale puistolinnan sijainti Heinäpään sydämessä, vilkkaasti liikennöityjen kulkureittien varsilla mahdollistaa nopean ja helpon tavan asioida Sale Puistolinnassa. Sale Puistolinna palvelee omistajia ja asiakkaitaan pitkillä aukioloajoilla vuoden jokaisena päivänä osoitteessa Isokatu 87 B. Myymälä on avoinna maanantaista lauantaihin klo 7-22 ja sunnuntaisin 9-22. Sale Puistolinnasta löytyy oheispalveluina myös Veikkauksen ja Rayn palvelut.

– Uusi Sale Puistolinna palvelee asiakkaitaan avauduttuaan laadukkailla tuotteilla sekä varmistaa tuotteiden hyvän saatavuuden vuoden jokaisena päivänä. Hyvä asiakaspalvelu ja pysyvä kokonaisedullinen hintataso ovat meille kunnia-asioita. Nehän ovat meidän Sale-myymälöiden asiakaslupaus jokaiselle päivälle, ja ne lunastetaan", lupaa myymäläpäällikkö Victorita Dobre.

Energiaa ja luontoa säästävä myymälä

Sale Puistolinnassa on jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa otettu huomioon uudet energiaratkaisut, kuten uudet ekologiset kylmäjärjestelmät, kierrätys ja led-valaistuksen käyttö. Tästä syystä rakennuksen energiakulut pienenevät huomattavasti vastaavan kokoisesta kaupan yksiköstä.

– Osuuskauppa Arina haluaa panostaa omalta osaltaan hiilijalanjäljen ja kulutuksen pienentämiseen. Hyvänä esimerkkinä ovat ovelliset kylmäaltaat ja -kaapit. Kylmyys tuotetaan hiilidioksidilla eli täysin luonnollisella kylmäaineella, joten sillä ei ole vaikutuksia ilmakehän otsonikerrokseen. Samalla kylmyys ei pääse leviämään myymälätilaan, joten myymälässä on mukavampi asioida ja energiaa ei kulu yhtä paljoa myymälätilan lämmittämiseen, kertoo ryhmäpäällikkö Antti Siuruainen.

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Avaus, Myymälä, Osuuskauppa arina, Oulu, S-ryhmä, Sale, Sale puistolinna