29.5.2019

Osuuskaupan tiedote 29.05.2019

Uusi Sale Monnankatu avataan perjantaina 31.5.

KEULA AVAA UUDEN MONNANKADUN SALEN PERJANTAINA
 
Osuuskauppa Keulan uusi Sale Monnankatu avataan tulevana perjantaina 31.5. Onnistunut asiakaskokemus ja myymälän energiatehokkuus ovat olleet uuden Salen suunnittelun keskiössä. Noin 800 m2 myymälässä on LED-valaistus, maalämpö ja uusinta jäähdytystekniikkaa. Laajentuneen valikoiman lisäksi nykyaikaiset kalusteratkaisut ja pikakassat ovat parantamassa asiakastyytyväisyyttä.
 
-Haluamme parantaa asiakkaidemme asiakaskokemusta ja uudella Sale-myymälällä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Valikoimamme kasvoivat kaikissa tuoteryhmissä uuden myymälän myötä ja nykyaikaiset esillepanot ja kalusteratkaisut parantavat asiakastyytyväisyyttä, toteaa Keulan marketkaupan toimialajohtaja Sami Junnila.
 
Keulan myymälöihin on asennettu alkuvuoden aikana pikakassoja, joilla voidaan helpottaa ja nopeuttaa asiakkaan asiointia. Uusista pikakassoista on saatu paljon positiivista palautetta ja niitä halutaan käyttää myös uusissa investoinneissa. Energiatehokkuuteen investoidaan Keulassa vuosittain uusimalla yksiköiden kylmäkalusteita ja lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä sekä vaihtamalla valaistusta energiatehokkaisiin LED-valaisimiin. Uusissa myymälöissä voidaan ottaa käyttöön aivan viimeisintä tekniikkaa ja Sale Monnankadun rakennus onkin erittäin energiatehokas.
 
-Kiinteistössä on maalämpö ja kylmätekniikan lauhdelämpö hyödynnetään myös myymälän jäähdyttämisessä ja lämmittämisessä. Kylmäkalusteissa on ovet energian säästämiseksi ja myymälän valaisussa käytetään led-valoja. Ylipäätään kaikissa ratkaisuissa on etsitty mahdollisimman energiatehokkaat ratkaisut", Sami Junnila kertoo.
 
Lisätiedot toimialajohtaja Sami Junnila, puh. 044 072 1373
Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sale
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sale toimipaikkoja:
Ketju: Sale