20.7.2011

Osuuskaupan tiedote 20.07.2011

Uusi Ravintolamaailma Prismaan

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa laajentaa ravintolatarjontaansa avaamalla uuden  ravintolamaailman Prisman kauppakeskukseen Hyllykalliolle.
Ravintolamaailma avataan torstaina 21.7.2011 klo 10.30.

Uudessa Ravintolamaailmassa on 270 asiakaspaikkaa ja pihan valmistuttua saadaan terassialueelle
80 asiakaspaikkaa lisää. Neljän ravintolan maailma sisältää vanhan tutun Presson kaveriksi
avattavan Hesburgerin sekä Seinäjoella uuden PizzaBuffa –ravintolakonseptin. Spice Ice –
jäätelöbaari palvelee kesäaikaan.

Presso on lämminhenkinen ja mutkaton kahvila, jossa kahvittelet helposti ja edullisesti. Hyvän ja aromikkaan kahvin lisäksi muut virkistävät juomat, suussa sulavat, tuoreet leivonnaiset, raikkaat täytetyt sämpylät ja patongit ovat Pressossa nautiskelun ydintä. Pressosta saat luonnollisesti myös herkullisia erikoiskahveja sekä kotoisen maukasta lounasta.

PizzaBuffa on mukava koko perheen ravintola, jossa voit nauttia herkullisista ruoista niin paljon kuin mieli tekee. PizzaBuffa tarjoaa maukkaita pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan!

Hesburger on pikaruokaravintola, josta saat aina herkullisen hampurilaisen tai hampurilaisaterian iloisen asiakaspalvelun kera. Yli 30 vuotta suomalaisia palvelleen Hesburgerin tuotteet ovat tunnettuja hyvästä maustaan.

Spice Ice –jäätelöbaarissa saa leikkiä jäätelöllä: annos syntyy Ingman –irtojäätelöstä tai Softis-pehmytjäätelöstä, johon voi sekoittaa suklaata, karkkeja, strösseleitä, hedelmiä, marjoja ja kuumia ja kylmiä kastikkeita makusi mukaan.

- "Prisman Ravintolamaailmassa on otettu erityisesti huomioon lapsiperheet ja heidän
tarpeensa. Lapsille on rakennettu oma, hieno leikkipaikka ravintolaan" kertoo
toimialajohtaja Juhamatti Aronen. "PizzaBuffa –konseptille oli tilaus myös Seinäjoella, sillä Alahärmässä jo reilun vuoden toiminnassa ollut ravintola on saanut tervetulleen
vastaanoton. Olen lopputulokseen hyvin tyytyväinen" Aronen toteaa.
- "Uuden Ravintolamaailman avajaisviikonloppu on täynnä tapahtumia" ravintolapäällikkö Hilkka Koivisto-Kokko kertoo. "Torstaina meillä vierailee Onni Orava sekä ilmapallotaikuri, perjantaina on kasvomaalausta ja lauantaina on esiintymässä
Kengurumeininki. Koko avajaisviikonlopun ajan on tietenkin myös hurjia tarjouksia.
Tervetuloa tutustumaan!"