2.4.2009

Osuuskaupan tiedote 02.04.2009

Uusi Prisma Holma tuo kattavat palvelut Pohjois-Lahteen

Edulliset hinnat ja valtavat valikoimat
Uusi Prisma Holma tuo kattavat palvelut Pohjois-Lahteen

Hämeenmaa käyttää tuloksensa oman toimialueensa ja sen palvelujen kehittämiseen. Nyt Hämeenmaan tämän vuoden suurin investointi, Prisma Holma, on valmistunut hyvien liikenneyhteyksien päähän Pohjois-Lahteen. Prisma Holma avaa ovensa torstaina 5.3.2009 klo 10. Hankkeen kokonaiskustannukset kohosivat noin 25 miljoonaan euroon.

- Uusi Prisma-keskus parantaa merkittävästi Pohjois-Lahden asiakasomistajien palvelutarjontaa: sekä ruoka- että käyttötavaroissa tavaroissa Prisma tarjoaa alueensa asukkaille ennen näkemättömät valikoimat. Uuteen Prismaan on myös helppo tulla, sillä se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä ja pysäköintitilaakin löytyy yli 800 autolle. Prisman myötä asiakasomistajat kerryttävät Bonusta entistä helpommin, toimitusjohtaja Taavi Heikkilä kertoo.

Prisma Holma Lahdessa palvelee asiakkaittaan uuden ja laajemman Prismakonseptin mukaisesti. Uudessa Prismassa on laajat tuotevalikoimat, mutta samalla pysyvästi edulliset ja kilpailukykyiset hinnat. Sen lisäksi, että Prisma Holma on monipuolinen ruokakauppa leipomoineen ja palvelutiskeineen, sieltä löytyvät myös laajat ja edulliset valikoimat sportin, vapaa-ajan, pukeutumisen sekä viihteen ja kodintekniikan tuotteita. Prisma Holmasta löytyy myös runsaasti rakentamisen ja remontoinnin tuotteita. Huhtikuussa avaamme Prismaan myös Kesäpiha-puutarhamyymälän.

Prisma-keskuksen kokonaispinta-ala on 13 000 neliötä, josta muille yrityksille vuokrattavaa tilaa on vajaat 500 m2.

Paljon palveluja saman katon alla

Hämeenmaa avaa Prisma-keskuksen yhteyteen ravintolamaailman, joka tarjoaa makuelämyksiä koko perheelle. Uutuutena ravintolamaailmaan avataan PizzaBuffa, joka tarjoaa asiakkaan
rahoille vastinetta runsaan ja monipuolisen buffetpöydän muodossa "nauti niin paljon kuin haluat -periaatteella." PizzaBuffassa asiakas voi valita lautaselleen makunsa mukaan herkullisia pizzoja, raikkaita salaatteja ja lämpimiä ruokia miten paljon vain. Juomaksi löytyy virvoitusjuomia, vettä tai maitoa – kaikki samaan kiinteään hintaan. Prismassa palvelevat myös Presson kahvila ja Hesburger Nämä ravintolat yhdessä muodostavat houkuttelevan ja nykyaikaisen virkistäytymispaikan kauppakeskuksen sydämeen. Prisma-keskuksen piha-alueella palvelee myös jo aiemmin avattu ABC-automaattiasema.

Prisman ja ravintolamaailman lisäksi Prisma-keskuksen yhteydestä löytyvät muun muassa S-Pankin täyden palvelun asiakaspalvelupiste, Lahden Kellokeskus Oy, DNA Kauppa Oy, Silmäasema, If Vahinkovakuutusyhtiö Oy, Suomen Kampaamokauppa, Hairlekiini ja Tiimari.

Merkittävä työllistäjä – 135 uutta työpaikkaa

Prisma Holma työllistää yhteensä135 kaupan alan ammattilaista. Prisma-keskuksessa toimivat yritykset nostavat uusien työpaikkojen kokonaismäärän noin 160 henkeen.

Hankeen KVR- ja pääurakoitsija on ollut OKA Oy. Arkkitehti ja pääsuunnittelija on Arc Designers Laurila Oy.

Prisma Holma palvelee maanantaista perjantaihin aamukahdeksasta iltayhdeksään. Lauantaisin Prisma on avoinna klo 8.00-18.00. Lisäksi Prisma palvelee poikkeuksellisesti myös sunnuntaina 8.3.2009 klo 12.00-21.00.

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, toimitusjohtaja Taavi Heikkilä, GSM 050 680 37
Osuuskauppa Hämeenmaa, Prisma Holma, prismajohtaja Jarmo Piiroinen, GSM 050 328 4954