27.10.2016

Osuuskaupan tiedote 27.10.2016

Uusi Nelipyörä viettää harjannostajaisiaan Hämeenlinnassa

Osuuskauppa Hämeenmaa rakentaa Hämeenlinnan Tiiriöön autokaupalleen uusia tiloja, joihin osuuskaupan autotalot Nelipyörä Hämeenlinna ja Hämeen Tehoauto muuttavat loppuvuoden aikana. Harjannostajaisia vietetään tänään torstaina 27.10.2016.

Osuuskauppa Hämeenmaa vahvisti autokaupan tarjontaansa Hämeenlinnassa ostaessaan viime joulukuussa Hämeen Tehoauto Oy:n.
− Saimme autokauppaamme kaksi uutta merkkiä, Škodan ja Mazdan, Nelipyörän Toyota-malliston rinnalle. Meillä oli heti tahtotila tuoda autotalot yhteisen katon alle. Synergiahyödyt ovat merkittävät. Molemmilla autotaloilla on paikkakunnalla pitkät perinteet ja uskolliset asiakkaat, joiden uskomme hyötyvän muutoksesta. Liiketoimintaa on päätetty uusissa tiloissa jatkaa Nelipyörän nimen alla, kertoo Hämeenmaan autokaupan toimialajohtaja Risto Korkka.

Hämeenmaa investoi autokauppaan
Harjannostajaisiaan viettävän uuden Nelipyörän rakentaminen alkoi vuoden 2016 alussa. Investoinnin suuruus on noin 7 miljoonaa euroa.
− Autokaupallamme on toimialueella käynnissä useita hankkeita. Investointiohjelma tähtää talojen volyymin ja kilpailukyvyn kasvattamiseen. Seuraava etappi on ensi keväässä, kun Nelipyörä Hyvinkää saa Škodan merkkiedustuksen myötä uutta myymälätilaa, Risto Korkka sanoo.

 

Nelipyörä Hämeenlinnan harjannostajaiset tänään 27.10.2016 klo 12 osoitteessa Paroistentie 2, Hämeenlinna.

Lisätiedot:
Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Risto Korkka, puh. 050 030 1794