21.5.2019

Osuuskaupan tiedote 21.05.2019

Uusi, modernimpi Alex Food & Café aukeaa 21.5.

Lahden Sokoksen yhteydessä sijaitsevan Alex Food & Cafén ilme on uudistettu täysin. Entistä viihtyisämpi sisustus kutsuu asiakkaat viipymään ravintolassa pidempään.
 
– Alex Food & Cafén uudistuksella tavoitellaan parempaa viihtyvyyttä, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan majoitus- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Lari Rusila. Ravintolan konsepti pysyy entisellään, mutta ilme on saanut piristysruiskeen väreistä, kalusteista ja moderneista yksityiskohdista. Sisustusta elävöittävät lukuisat viherkasvit. Ravintolamaisemman tunnelman saavuttamiseksi esimerkiksi akustiikkaan ja istuinmukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomioita. Hesburgerin puolella tilaamista nopeuttavat nyt myös helppokäyttöiset diginäytöt.
 
Tarjolla on tuttuun tapaan lounasta ja salaattibaari.  – A la carte -lista on uudistunut ja alamme myös panostaa enemmän aamupalaan. Suositut brunssimme jatkuvat, kertoo nopean syömisen ryhmäpäällikkö Sanna Huovi Hämeenmaalta.
 
– Vastuullisuus on huomioitu Alex Food & Cafén remontissa ja esimerkiksi vanhat kalusteet kierrätetään.  Uudistuksen ideoinnissa on kuunneltu niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin ajatuksia, Huovi jatkaa.
 
Noin kaksi viikkoa remontissa ollut ravintola palvelee jälleen tiistaina 21.5. Virallisia avajaisia juhlitaan lauantaina 25.5., jolloin koko perhettä ilahduttaa muun muassa Hämeenmaan Sini-nalle.
 
Lisätietoja:    
Osuuskauppa Hämeenmaa, nopean syömisen ryhmäpäällikkö Sanna Huovi, 050 347 8776
Osuuskauppa Hämeenmaa, majoitus- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Lari Rusila, 050 363 6602
 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Kahvilat
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Kahvilat toimipaikkoja:
Ketju: Kahvilat