28.11.2008

Osuuskaupan tiedote 28.11.2008

Uusi Luvian Sale on avattu

Satakunnan Osuuskaupan Luvialle rakennuttama uusi Sale-myymälä aukesi torstaina 27.11. Uusi Sale sijaitsee aivan Luvian keskustassa Laitakariin menevän Lukkarilantien varrella. Kohteen arkkitehtisuunnittelun teki Arkkitehti Oy Nordman. Myymälä-rakennuksen pääurakoitsijana toimi Astora Oy.

Uudessa myymälässä on myyntitilaa 650 neliötä, eli miltei kaksinkertainen määrä aiempaan myymälään verrattuna. Valikoima suurenee yli tuhannella tuotteella isompien myyntitilojen myötä, tämä näkyy etenkin tuoretavaravalikoiman määrän merkittävänä kasvuna. Isommalla tontilla myös parkkipaikkojen määrä moninkertaistuu aiempaan verrattuna.

Luvian Sale toimii S-Pankin asioimispisteenä, josta on saatavilla S-Pankin palvelut. Asiointi on laajojen aukioloaikojen myötä helppoa: myymälä on auki arkisin klo 7 – 21 ja lauantaisin klo 7 – 18, sekä aukiololainsäädännön mahdollistaessa myös sunnuntaisin klo 12 – 21. Tontilla aukesi myös ABC-bensajakelimo.

Entinen Sale-yksikkö Luvialta on sulkeutunut uuden yksikön aukeamisen myötä, ja henkilökunta on siirtynyt uuteen myymälään. Luvian Salen myymäläpäällikkönä jatkaa Tero Häyhtiö. Päällikön lisäksi yksikössä työskentelee jatkossa yhteensä kuusi työntekijää, joista kaksi on uusia.