2.5.2018

Osuuskaupan tiedote 02.05.2018

Uusi Hesburger avattu S-market Pattijoen yhteyteen

Raahen seudun ravintolatarjonta täydentyi toukokuun alusta, kun uusi 100-paikkainen Hesburger –ravintola avasi ovensa S-market Pattijoen tilojen yhteyteen.

Osuuskauppa Arinan palveluverkosto Raahen seudulla  kattaa Prisman, S-marketin ja näiden ohessa toimivien ABC-automaattiasemien lisäksi nyt myös Hesburger-ravintolan Pattijoella. Satapaikkainen Hesburger palvelee lisäksi Drive-in –autokaistalla. Ravintola työllistää noin kymmenen henkilöä.
 
Hesburgerin konsepti tuo tarjolle aina herkulliset hampurilaiset iloisen asiakaspalvelun kera. Ruoka tehdään puhtaista, tuoreista ja ensiluokkaisista raaka-aineista. Hesburgerin hampurilaispihvit on valmistettu 100% naudanlihasta. Herkuttelun kruunaa kahvi ja suussasulava pehmytjäätelö. Tuotteet saa myös helposti mukaan ja kaikista ostoksista saa S-Etukortilla Bonusta.

Osuuskauppa Arina on asiakkaidensa omistama, pohjoissuomalainen ja vastuullisesti palveleva 100-vuotias osuuskunta. Osuuskaupan toiminta-ajatuksena on tarjota omistajalle palveluja ja hyötyjä.  Raahessa omistajia on lähes 70 % kaikista kotitalouksista. Toimintamme keskiössä on omistajiemme arjen helpottaminen vuoden jokaisena päivänä. Toimimme paikallisesti ja vastuullisesti lähes kahdensadan market-, ABC, tavaratalo- ja erikoiskaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan yksikön voimin ja  tarjoamme työtä lähes 3000 arinalaiselle. Raahen seudulla uudistetaan lisäksi myös Pyhäjoen ruokakaupan palveluita, kun uusi Pyhäjoen S-market avataan elokuussa. 
 
Arinan marketkaupan yli 600 milj. euron myynnistä noin 80 % on bonusmyyntiä omistajille. Omistajat saavat laajan valikoiman oheispalveluineen, edullisen ruokakorin, ostoetuja, Bonusta ja maksutapaetua sekä maksuttomia peruspankkipalveluja. Omistajahyötyjä kertyy vuodessa reilut 80 milj. euroa, keskimäärin yli 500 euroa taloutta kohden.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Hesburger
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Hesburger toimipaikkoja:
Ketju: Hesburger