9.9.2010
1 kommentti

Osuuskaupan tiedote 09.09.2010

Uusi Forssan Prisma tuo kattavat palvelut Forssan seudulle

Edulliset hinnat ja valtavat valikoimat

Uusi Forssan Prisma tuo kattavat palvelut Forssan seudulle

 

Hämeenmaa käyttää tuloksensa oman toimialueensa ja sen palvelujen kehittämiseen. Hämeenmaan historian suurin kerralla toteutettu investointi Forssan Prisma-keskus on nyt valmis. Forssan Prisma avasi ovensa torstaina 9.9.2010 klo 10.

 

- Uusi Prisma-keskus parantaa merkittävästi Forssan alueen asiakasomistajien palvelutarjontaa: sekä ruoka- että käyttötavaroissa Prisma tarjoaa alueensa asukkaille ennen näkemättömän laajat valikoimat. Uuteen Prismaan on myös helppo tulla, sillä se sijaitsee kaupungin keskustassa ja on liikenteellisesti helposti saavutettavissa. Prisman myötä asiakasomistajat kerryttävät Bonusta entistä helpommin, toimitusjohtaja Taavi Heikkilä kertoo.

 

Uudessa Prismassa on laajat tuotevalikoimat, mutta samalla pysyvästi edulliset ja kilpailukykyiset hinnat. Sen lisäksi, että Forssan Prisma on monipuolinen ruokakauppa leipomoineen ja palvelutiskeineen, sieltä löytyvät myös laajat ja edulliset valikoimat sportin, vapaa-ajan, pukeutumisen sekä viihteen ja kodintekniikan tuotteita. Forssan Prismassa on myös runsaasti rakentamisen ja remontoinnin tuotteita. Puutarhamyymälä avataan keväällä 2011 .

 

Prisma-keskuksen kokonaispinta-ala on 23 500 neliötä, ja hankkeen kokonaiskustannukset ovat noin 30 miljoonaan euroa. Rakennusprojektin arkkitehti ja pääsuunnittelija on Juha Laurila Arkkitehtitoimisto Arc Designers Laurila Oy:stä. Kohteen pääurakoitsijana toimii Skanska Talonrakennus Oy.

 

Paljon palveluja saman katon alla

Prisman yhteyteen tulee Osuuskauppa Hämeenmaan kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotion, ABC-automaattiasema sekä ravintolamaailma, johon kuuluu Pizza Buffa, Presso ja Hesburger.

 

Edellisten lisäksi Prisma-keskuksesta löytyvät S-Pankin täyden palvelun asiakaspalvelupiste, Alko, posti, apteekki, Suomalainen Kirjakauppa, Etola, Tiimari, Timanttiset, Silmäasema, Luontaistuote Helokki, lemmikkieläintarvikeliike Epelit, Hairlekiini, Elisa, Ray Potti sekä muotiliikkeet Kappahl, Farkkupuoti, Moda Villa/Jim&Jill, Mariweera, Vero Moda ja Jack & Jones.

 

Hämeenmaa haluaa säästää energiaa ja ympäristöä  

Prisman rakentamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota kiinteistön ympäristötehokkuuteen. Siksi rakenteissa on käytetty normaalia vahvempia ja parempia lämmöneristeitä. Kiinteistön lämmitys on toteutettu lämmön talteenottojärjestelmän ja maalämmityksen avulla. Kiinteistön jäädytys on puolestaan toteutettu maasta (maalämpökaivoista) otettavan jäähdytyksen avulla.

 

Merkittävä työllistäjä – 200 uutta työpaikkaa

Prisma-keskus työllistää yli 200 henkilöä, joista noin puolet työskentelee Prismassa ja loput ravintoloissa ja muissa liikkeissä. Prisman henkilökunta on palkattu pääosin Forssan talousalueelta. Prisman johtajana toimii Satu Heinänen. 

 

Forssan Prisma palvelee maanantaista perjantaihin 8-21, lauantaisin Prisma on avoinna klo 8 - 18  ja sunnuntaisin 12-18.

 

  Lisätietoja:   Toimitusjohtaja Taavi Heikkilä, puhelin 050 680 37

  Market- ja rautakaupan toimialajohtaja Olli Vormisto, puhelin 050 358 8336