4.3.2019

Osuuskaupan tiedote 04.03.2019

Uusi Amarillo Hämeenlinna avataan tänään!

"Arki erottaa, Amarillo yhdistää"
 
Uusi Amarillo avataan tänään klo 10.30  Hämeenlinnan sydämessä, Raatihuoneenkatu 10:ssä. Sosiaalinen syöminen, elämyksellisyys ja raikkaan värikäs sisustus tekevät ruokailusta viihtyisän. Uudessa Amarillossa ilta jatkuu luontevasti myös yöelämäksi. Virallisia Avajaisia vietetään perjantaina 15.3; esiintyjänä räppäri Aste.
 
Amarillon ravintolasali on monimuotoinen, kekseliäs, viihtyisä, raikas ja nykyaikainen. Amarillon palveluun on panostettu ja entertainerit salissa, baarissa ja keittiössä huolehtivat asiakkaiden viihtymisestä. Tuoreet raaka-aineet ja annosten näyttävä esillepano on Amarillolle sydämenasia.  - Amarillo onnistuu yhdistämään loistavasti ruokaa ja juomaa. Asiakkaista pidetään hyvää huolta, alkudrinkeistä illallisen loppuun saakka.  Ette välty pieniltä yllätyksiltä, Amarillossa tapahtuu koko ajan,  lupaa Hämeenmaan pub- ja ala carte -ravintoloiden ryhmäpäällikkö Minna Kainulainen.
 
Hämeenlinnan Amarillo sijaitsee Reskalla ja kesällä edustalle avautuu viihtyisä terassi.  Viikonloppuisin Amarillo viihdyttää myös yöelämässä. Ravintolan uusissa tiloissa viihtyy pikkutunneille saakka. Ravintolan takaosa on auki viikonloppuisin ja erityisiltoina. Olemme löytäneet huipputekijöitä tuomaan elämyksiä Hämeenlinnan ravintolagenreen, hehkuttaa ravintolapäällikkö Tero Tila. Varsinainen lounas alkaa arkipäivisin 11.3 alkaen. Keskiviikko- ja sunnuntai-iltaisin baariasiakasta hemmotellaan edullisemmilla hinnoilla.
 
Osuuskauppa Hämeenmaa investoi Amarillo Hämeenlinnan avaukseen yli miljoona euroa. Uusi Amarillo työllistää noin 30 henkilöä. Kaikki S-ryhmään kuuluvat Amarillo-ketjun 21 ravintolaa uudistuvat lähivuosina.
 
Lisätiedot:

Minna Kainulainen, Osuuskauppa Hämeenmaa, pub- ja á la carte -ravintoloiden ryhmäpäällikkö, 050 436 3773
Lari Rusila, Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja, majoitus- ja ravitsemiskauppa, 050 363 6602

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Amarillo
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Amarillo toimipaikkoja:
Ketju: Amarillo