5.8.2019

Osuuskaupan tiedote 05.08.2019

Uudistuva Prisma Riihimäki harppaa kehityksen kärkeen

Elokuun lopussa uudistuneena avattavan Prisma Riihimäen palvelut ovat entistä nykyaikaisempia. Uudessa Prismassa korostuu ostamisen helppous, ja tarjonta vahvistuu niin päivittäistavaroissa kuin käyttötavaroidenkin puolella.

  • Kauppakeskus Atomissa sijaitsevan liikkeen Voimalan puoleinen pääty on laajennettu hyödyntäen tyhjillään olleita liiketiloja sekä miestenvaateliike Dressmannin tiloja.

Avajaisviikot täynnä tapahtumia

Uudistetun Prisma Riihimäen avajaisjuhlaa vietetään erilaisin tapahtumin, joissa esiintyy nimekkäitä artisteja ja viihdyttäjiä. Lavalla nähdään mm. suosikkilaulaja Jukka Poika sekä Voice of Finlandin tähti Artzi Apajalahti.

Virallisia avajaisia juhlitaan torstaina 29.8. Esiintymässä on mm. tangokuningatar Heidi Pakarinen. Prisma tarjoaa viralliset avajaiskakkukahvit sunnuntaina 1.9. Lastenpäivänä 14.9. taas on luvassa rutkasti viihdettä koko perheelle, kun mukana riemuitsemassa ovat Miauskis-kissa, Hämeenmaan Sini-nalle, Onni Orava sekä Apsi Apina.

– Prisma Riihimäen uudistus on toimialamme historian suurimpia. Kiitos koko Riihimäen työryhmälle yhteistyöstä ja kaikki odotukset ylittävästä työpanoksesta tässä isossa hankkeessa. Iso kiitos kuuluu myös kaikille yhteistyökumppaneillemme, sanoo markettoimialajohtaja Taina Penttinen.

Ruokaosasto laajenee yli tuhannella neliömetrillä Hämeenmaan marketien suurimmaksi.

– Uudistus tekee Riihimäen Prismasta edelläkävijän monessa suhteessa, kertoo prismajohtaja Jarmo Piiroinen.

Tilaratkaisut ja uusi teknologia tekevät asioinnista entistä sujuvampaa. Esimerkiksi Voimalan päädyn uusi sisäänkäynti ja itsepalvelukassat sekä myymälän suuret diginäytöt helpottavat kaupassakäyntiä.

Lokakuussa otetaan käyttöön Kauppakassi-palvelu, jonka avulla asiakas voi tilata ostoksensa valmiiksi myymälästä noudettavaksi.

–  Asiakkaille on myös tulossa uusi palvelu, joka mahdollistaa tuotteiden keräilyn suoraan ostoskasseihin ja maksamisen ilman tuotteiden nostamista kassahihnalle. Tämä säästää aikaa arjessa, esittelee Piiroinen.

Moderni ja monipuolinen Ruokatori

Prisman valikoimat vahvistuvat erityisesti päivittäistavaroiden puolella. Merkittävästi laajentuneet hedelmä- ja vihannesosasto sekä pakasteosasto mahdollistavat entistä paremman valikoiman ja helpomman liikkumisen. Myös take away -tuotteiden valikoima kasvaa.

– Nimeään myöten uudistunut palvelutori tunnetaan nyt kuvaavasti Ruokatorina: täysuudistus tuo mukanaan modernia ruokakulttuuria ja entistä monipuolisemman tarjonnan, jatkaa Piiroinen.

Ruokatori jatkaa uusiutumistaan syksyn mittaan. Lokakuun alussa myyntiin tulevat suositun Asema X -ravintolan valmistamat herkulliset paikallisruoat.

Käyttötavaraosastolla valikoimat kasvavat esimerkiksi urheilutarvikkeissa.

– Asioinnin helppous korostuu, kun tuotteiden sijaintia ja esillepanoa on päivitetty asiakkaiden tarpeita mukailevammaksi, Piiroinen kuvailee.

Viime kesänä marketin katolle asennetut aurinkopaneelit ovat vähentäneet energiankulutusta merkittävästi. Remontin yhteydessä myymälän kylmälaitteiden määrää on kasvatettu, ja samalla kaikki laitteet on päivitetty energiatehokkaampiin ja ympäristöystävällisempiin malleihin.

– Voimme esitellä ilolla työmme tuloksia asiakkaillemme. Hämeenmaan arvot heijastuvat hienosti uudistetusta Prismasta, Taina Penttinen toteaa.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, prismajohtaja Jarmo Piiroinen, 050 328 4954

Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Taina Penttinen, 050 420 3087

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Prisma
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Prisma toimipaikkoja:
Ketju: Prisma