7.11.2008

Osuuskaupan tiedote 07.11.2008

Uudistettu Sokos Hotel Tapiola aukeaa joulukuussa

Uudistettu Sokos Hotel Tapiola Garden avataan 1.12.2008 Espoossa.

Perinteikäs espoolaishotelli, Sokos Hotel Tapiola Garden, on uudistettu tyylikkäästi alueen alkuperäistä arkkitehtuuria ja henkeä kunnioittaen. Tunnettu hotelli on ollut Tapiolan maamerkkinä jo vuodesta 1974. Hotellin laajennuksessa on huomioitu sekä ympäristöarvot että ympäröivä luonto.

Hotelli palvelee monipuolisesti sekä liikematkustajia että vapaa-ajan matkustajia. Hotellissa on 154 huonetta, joista 112 huonetta on parvekkeellisia ja 12 perhehuoneiksi yhdistettäviä. Hotellissa on myös modernit kokoustilat ja kabinetteja erityyppisiä neuvotteluja ja tilaisuuksia varten sekä kaksi asiakas- ja tilaussaunaa.

Sokos Hotel Tapiola Gardenista on hyvät liikenneyhteydet Helsingin keskustaan. Otaniemen, Keilaniemen ja Länsiväylän varrella sijaitsevat yritykset ovat lähellä. Sokos Hotel Tapiola Gardenin ravintola Sevilla hemmottelee sekä hotellivieraita että paikallisia asukkaita espanjalaisilla herkuillaan.

Viihtyisä Sokos Hotel Tapiola Garden sopii monipuolisen ympäristönsä ja loistavan sijaintinsa puolesta hyvin vapaa-ajan matkailijoille. Espoon ja koko pääkaupunkiseudun runsaat ostosmahdollisuudet sekä laaja tapahtuma- ja vapaa-ajan tarjonta antavat paljon mahdollisuuksia monimuotoiseen lomailuun yksin, kaksin tai koko perheen kanssa.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uudistettuun Sokos Hotel Tapiola Gardeniin!