14.11.2013

Osuuskaupan tiedote 14.11.2013

Uudistettu ABC Perniö valmistunee palvelemaan pääsiäiseksi

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n hallitus on tehnyt kokouksessaan 11.11. päätöksen ABC Perniön toimipisteen laajennuksesta ja saneerauksesta. Nykyiset liikennemyymälän palvelut saavat käyttöönsä nykyaikaiset, energiaa säästävät sekä paremmin palvelevat tilat. Samalla myös polttonesteen tankkauspisteet muutetaan nykyisten ympäristövaatimusten mukaisiksi. Nykyisten polttoaineiden lisäksi valikoimaan tulee ympäristöystävällinen bioetanoli.

Laajennus- ja saneeraustöiden vuoksi liikennemyymälä on suljettu 7.1.-14.4.2014

– Joiltain osin alkujaan yli 40 vuotta vanhan ABC Perniön saattaminen asiakkaille viihtyisäksi, ja ympäristöturvallisuustekijöiden osalta nykyvaatimusten mukaisiksi, vaatii mittavan remontin. Henkilöstön ja asiakkaiden turvallisuuden vuoksi on liikennemyymälä suljettava remontin ajaksi. Nykyiset ympäristövaatimukset täyttävä polttoaineen jakelu tarkoittaa sekin mittavia muutostöitä, joten polttoainejakelu on siksi aikaa katkaistava. Samoin asemalla toimiva raskaan kaluston D-piste tullaan uusimaan. Liiketoimintakatkon arvioidaan kestävän kolme kuukautta alkaen 7.1.2014. Pyrimme saamaan liikennemyymälä palvelemaan asiakkaita entistä ehompana pääsiäiseen mennessä, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen.

– Itse liikennemyymälän koko ei tule muutosten myötä merkittävästi muuttumaan, vaan nykyiset ulkoseinät tulevat pysymään hyvin lähellä entisiä. Sisäpuolella tapahtuu kuitenkin paljon ja saamme muutoksen myötä asiakkaiden toiveiden mukaiset, viihtyisät ja hyvin palvelevat tilat, Jääskeläinen jatkaa. Ravintolan paikkaluku tulee lähes kaksinkertaistumaan, samoin kuin marketin tilat. Uusilla liikennejärjestelyillä pyritään myös saamaan merkittävästi enemmän henkilöautojen parkkipaikkoja.

Toimintakatkon vuoksi Perniön ABC:llä työskentelevät 13 henkilöä lomautetaan toistaiseksi 7.1 alkaen. Lomautuksen arvioitu kesto on 7.1.-7.4.2014, mutta kesto voi olla esitettyä arviota lyhyempi tai pidempi riippuen remontin etenemisestä. SSO on tarjonnut ABC Perniön henkilöstölle työtehtäviä muista SSO:n liikennemyymälä- ja polttonestekaupan yksiköistä sekä SSO-yhtymän sisältä. Lomautus ei koske liikennemyymäläpäällikköä, jota suunnittelutyöt työllistävät liiketoimintakatkonkin aikana.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
ABC-liikennemyymälät
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun ABC-liikennemyymälät toimipaikkoja:
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Abc, Perniö, Saneeraus