25.9.2017

Osuuskaupan tiedote 25.09.2017

Tykkimäki avaa Actionparkin Launeen Prismaan

Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy avaa sisäaktiviteettipuisto Actionparkin Lahteen, Launeen Prisman tiloihin. Actionpark tulee sijoittumaan loppuvuonna 2017 vapautuvaan Iskun tilaan.

Actionpark on koko perheen monipuolisia liikunta- ja seikkailuaktiviteetteja tarjoava kokonaisuus. Lahden Actionparkin suuruus tulee olemaan noin 1 500 neliömetriä.

Launeen Prisma on oiva paikka aktiviteettipuistolle keskeisen sijaintinsa vuoksi. Perusinfra parkkipaikkoineen on kunnossa. Prisma on myös perheiden suosima ostospaikka, joten Actionpark-vierailut onnistuvat kätevästi kauppareissun yhteydessä.

– Odotamme Actionparkia innoissamme. Aktiviteettipuisto laajentaa ja parantaa Launeen Prisma-keskuksen palvelutarjontaa ja vetovoimaa. Lisäksi asiakasomistaja saa Actionparkista S-ryhmän bonusta, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan Prismojen ja ravintolamaailmojen toimialajohtaja Lari Rusila.

Rakentamisesta vastaa Lappset Group Oy, ja tavoitteena on avata puisto yleisölle helmikuun 2018 alussa.

 

Kouvolasta positiiviset kokemukset

Ensimmäinen Actionpark Tykkimäki avattiin vuoden 2016 lokakuussa Kouvolan Prisma-keskukseen.

– Kokemukset Kouvolasta ovat olleet kovin positiivisia, joten teimme päätöksen Actionparkien perustamisesta myös Kouvolan ulkopuolelle. Lahden lisäksi suunnitelmissa siintää vastaavanlaisten toteutus myös Kotkaan ja Lappeenrantaan, sanoo Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy:n toimitusjohtaja Sakari Pasanen.

Tykkimäen huvipuisto aloitti toimintansa Kouvolassa vuonna 1986. Tykkimäen huvipuistossa, Aquaparkissa ja Actionparkissa vierailee vuosittain noin 250 000 kävijää.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Lari Rusila, 050 363 6602, lari.rusila@sok.fi

Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy, toimitusjohtaja Sakari Pasanen, 0400 482 589, sakari.pasanen@tykkimaki.fi

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Prisma
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Prisma toimipaikkoja:
Ketju: Prisma