31.1.2018

Osuuskaupan tiedote 31.01.2018

Tykkimäki Actionpark avautuu Prisma Launeella

Osuuskauppa Hämeenmaan ja Tykkimäen vapaa-aikakeskuksen yhteistyön tulos konkretisoituu tulevana lauantaina 3.2.2018, kun sisäaktiviteettipuisto Tykkimäki Actionpark avautuu kävijöille Prisma Launeen tiloissa Lahdessa.

Actionparkissa koko perhe pääsee liikkumaan ja seikkailemaan yhdessä. Eri urheilulajien suorituspaikkoja, trampoliineja ja leikkipaikkoja on yhteensä 21. Prisma Launeelle rakennetussa aktiviteettipuistossa on 1 500 neliömetriä tilaa liikkumiselle.

– Odotamme Actionparkia innoissamme. Aktiviteettipuisto laajentaa ja parantaa Prisma Launeen palvelutarjontaa ja vetovoimaa. Lisäksi asiakasomistaja saa Actionparkista S-ryhmän Bonusta, kertoo Hämeenmaan Prismojen ja ravintolamaailmojen toimialajohtaja Lari Rusila.

Monien mahdollisuuksien aktiviteettipuisto

Prisma Launeen Actionparkin rakentamisessa on huomioitu Kouvolan Prisma-keskuksessa sijaitsevan Actionparkin toiminnasta saadut kokemukset.

– Olemme oppineet näiden puolentoista vuoden aikana, mitkä asiat kävijöitä kiinnostavat, ja teimme sen mukaan pieniä säätöjä tarjontaan. Lahden Actionpark on kuitenkin toiminnoiltaan hyvin samanlainen kuin Kouvolassa, kertoo puistoa pyörittävän Tykkimäen toimitusjohtaja Sakari Pasanen.

Hän korostaa, että Actionpark on suunniteltu koko perheen yhteiseen liikuntaan.

– Tekemistä on reilusti myös aikuisille, ja toivommekin, että vanhemmat lähtevät lasten kanssa yhteisiin kisailuihin, Pasanen sanoo.

Hänen mukaansa myös monet urheiluseurat ovat pitäneet harjoituksiaan ja yritykset tyhy-päiviään Actionparkissa. Lisäksi sisäaktiviteettipuistossa on synttärihuoneita lastenjuhlien pitämiseen.

– Synttärihuoneiden suosio on jopa hieman yllättänyt meidät. Toiminnalliset synttärit ja lasten suosimat tarjoilut on helppo järjestää hauskanpitoon suunnitellussa ympäristössä, tietää Pasanen.

 

Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Lari Rusila, 050 363 6602, lari.rusila@sok.fi

Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy, toimitusjohtaja Sakari Pasanen, 0400 482 589, sakari.pasanen@tykkimaki.fi

http://www.tykkimaki.fi/actionpark/actionpark-lahti/

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Prisma
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Prisma toimipaikkoja:
Ketju: Prisma