29.10.2015

Osuuskaupan tiedote 29.10.2015

TOK:n ABC Sale -verkosto kasvaa - ABC Tammisiltaan Sale

ABC Tammisillan yhteydessä palvelee 31.10. alkaen uusi Sale-myymälä, joka on avoinna joka päivä klo 6-24.

Turun Osuuskaupan liikennemyymälöiden yhteydessä toimivat ABC Marketit on muutettu Sale -myymälöiksi. ABC Sale Auranlaakso ja ABC Sale Koulukatu Turussa ja ABC Sale Raisio palvelevat kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä ja ABC Aura sekä ABC Tammisilta klo 6-24.

- ABC Sale Tammisillassa on runsaat ja monipuoliset valikoimat kaikista tuoteryhmistä, joten uudessa Salessa hoituvat vaivattomasti niin arjen ruokaostokset kuin pienemmät eväsostoksetkin. Muutoksen myötä tuomme asiakkaillemme lähikauppapalvelut ja valikoimat kilpailukykyisin hinnoin joustavasti toimivaan liikennemyymälään. Valikoimissamme tuomme esiin paikallisuutta ja valikoimistamme löytyy muun muassa Kotileipomo Tanniset Oy:n tuotteita. Uutuutena tarjoamme herkulliset ja uunituoreet Fazer-leivät paistopisteestämme, kertoo ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne Turun Osuuskaupasta.

Ravintolapalvelut saman katon alta

Tammisillan ABC:llä palvelee tuttuun tapaan ABC restaurant, jonka palvelutarjontaan sisältyy noutopöytä, á la carte -annokset, pizzat sekä herkullinen kahvilatarjonta. Liikennemyymälässä on myös Hesburger. Lisäksi kokousasiakkaita palvelee kokoustila 20 henkilölle.

 

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne, puh. 010 764 4114

Uutinen koskee toimipaikkoja:
ABC-liikennemyymälät
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun ABC-liikennemyymälät toimipaikkoja: